Hasznos információk

Hogyan tudok pályázni?

Kérjük, kattintson az alábbi linkre és válassza az Ön végzettségének, tapasztalatának és érdeklődési körének leginkább megfelelő pozíciót. Jelentkezni az adott állásajánlat bal felső részén található Pályázat gombra kattintva tud, amely átirányítja Önt egy pályázói rendszerünkbe.

Nagyon fontos, hogy minél részletesebben töltse ki a pályázói felületet, és csatoljon egy részletes szakmai önéletrajzot, melyben aktuális elérhetőségei is szerepelnek.

Milyen formában tudok jelentkezni?

Pályázatát csak akkor tudjuk elfogadni, amennyiben azt az online pályázói felületünkön küldi el. E-mailben ill. nyomtatott formában nem áll módunkban jelentkezését elfogadni.

Hogyan nézzen ki az önéletrajzom?

Amennyiben segítségre van szüksége az önéletrajz megírásához, kérem, tekintse meg az önéletrajz sablont.

Milyen részei vannak a kiválasztási folyamatnak?

Miután elküldte önéletrajzát, megvizsgáljuk, hogy az adott pozíció elvárásainak megfelel-e. Pozitív elbírálás esetén továbbítjuk a szakterületnek, akik a pályázókat egy csoportos kiválasztási napra hívják meg. Az egy napos kiválasztás keretében különböző feladatokon keresztül tudják a pályázók tudásukat és rátermettségüket bizonyítani. Egy személyes interjú keretében többek között kitérnek szakmai múltjára, végzettségére, jövőbeni elképzeléseire. Ekkor van lehetőség arra is, hogy részletes információkat kapjon a megpályázott állásról és az Audi Hungariáról.

Milyen juttatási csomagra számíthatok?

Vállalatunk körültekintően összeállított és a legnépszerűbb elemekkel rendelkező, többpilléres juttatási csomagja a magyar munkaerőpiacon az egyik legvonzóbb. A juttatási csomag attraktivitását rendszeres bérpiaci igazítással, valamint a törvényi szabályozás kereteit munkatársaink javára kihasználó nem pénzbeli juttatásokkal biztosítjuk.

 • Alapbér + teljesítményfüggő mozgóbér
 • 13. havi bérkifizetés
 • Nyereségtől függő prémium-kifizetés a teljesítmény arányában
 • Rendszeres, piackövető bérigazítás

Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor kerülnek kiértékelésre az előző féléves eredmények.

Néhány pénzbeli és nem pénzbeli kiegészítő juttatás:

 • Választható Béren Kívüli juttatások egyedülállóan széles köre a törvényi szabályozás lehetséges keretein belül
 • Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása, szerződéses járatokkal illetve a vállalat szabályozásának megfelelően
 • Lakhatás támogatása: Audi munkásszálló, lakásvásárlási támogatás
 • Kedvezményes autóvásárlási program egyes konszern modellekre
 • Autó lízing program az Audi AG modelljeivel
 • Szakmai- és nem szakmai továbbképzések, tanfolyamok, tanulmányok támogatása
 • Munkatársi kedvezmények partnervállalatainknál
 • Egészségpénztári, önkéntes nyugdíjpénztári számla nyitása, ezek finanszírozásának támogatása
 • Élet- és balesetbiztosítás, hosszú távú gondoskodásra ösztönző elemek
 • Kulturális- és sport események támogatása, kedvezményes jegyvásárlás
 • Munkatársi és családi rendezvények, jubileum
 • Hideg és meleg étkezési lehetőség biztosítása a vállalat területén, támogatott áron
 • Modern egészségügyi központok a vállalat területén , szűrővizsgálatok, fizikoterápia, üzemorvosi ellátás
 • Élethelyzetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (Kismama program, esküvői autó, alternatív foglalkoztatási módok, stb.)

Biztosít-e a vállalat szálláslehetőséget új munkatársai számára?

Az Audi Hungaria kedvezményes lakhatási lehetőséget biztosít a győri Etalon szállóban azon dolgozói számára, akik állandó lakhelyének a vállalathoz viszonyított távolsága 80 km felett van és az adott településről nem áll rendelkezésre a műszakrendnek megfelelő tömegközlekedés.

A szálláshely korlátozott befogadóképessége miatt kérjük, már az interjún jelezze igényét.

Bővebb információt a 96/ 66 8888-as telefonszámon kaphat.

Biztosít-e a vállalat szerződéses járatokat munkatársai számára?

Vállalatunk célja, hogy kollégáink számára megkönnyítsük a munkába járást, illetve a hazajutást. Szerződéses buszhálózatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy bármely útirányból jól megközelíthető legyen munkatársaink számára az Audi Hungaria.

Buszaink keleti irányban a környező településeken túl Komárom, Naszály, Tatabánya térségét érintik, illetve a Duna mentén Nyergesújfaluig közlekednek. A Győrtől délkeletre eső térségben Pannonhalmán és Ászáron át Kisbér, Mór a főbb távolabbi megállók; déli irányban Pápáig, valamint a Bakony vonulatáig utazhatnak munkatársaink, érintve Veszprémvarsányt és Zircet, a Bakony fővárosát is. A délnyugati-nyugati irányban lakókat Kemenesszentpéter, Mórichida, Szany, illetve Csorna, Kapuvár, Fertőszentmiklós és Sopronnémeti településekig szállítják buszaink. Győrtől északnyugatra Mosonmagyaróvárig és Bezenyéig, valamint a Szigetköz útjain Halásziig közlekednek a járatok.

Bővebb információért hívja Karriervonalunkat
munkanapokon 9 és 16 óra között:
96 / 66 8888

vissza