Alkatrészfelelős mérnök - Elektromos akkumulátor gyártás, Elektrik területen

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Minőségbiztosítási csapatunk (a VW Regionális Irodán belül) szoros együttműködésben támogatja a VW-konszern gyáraiban tevékenykedő alkatrészfelelős mérnököket.

Feladatunk annak biztosítása, hogy a beszállítók által gyártott alkatrészek az elvárt minőségben és határidőben kerüljenek a bemintázást végző gyárakba. A jóváhagyást követően pedig megfelelő időben kezdődhessen meg a sorozatgyártás és az alkatrészek szállítása.

A sokszínű tevékenységből fakadóan szakembereink intenzív kommunikációt folytatnak (személyesen és az online térben is) az alkatrész gyártó beszállítókkal és a VW Konszern különböző márkáinak szakterületeivel is.

Akkumulátor beszállítóink alkatrészgyártásának támogatására, felügyeletére keressük alkatrészfelelős mérnök kollégánkat.

Következő feladatok várnak Önre

 • Beszállítóink rendszeres látogatása Magyarországon és a környező országok területén
 • Gyártásellenőrzés – fejlesztési potenciál felismerése
 • Intézkedési tervek ellenőrzése és nyomon követese
 • 2 napos gyártás helyszíni felügyelete
 • Beszállítói egyeztetéseken, tárgyalásokon való részvétel
 • Jelentések, jegyzőkönyvek készítése

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik
 • Autóipari tapasztalattal és ebből minimum 2-3 év minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalattal rendelkezik
 • Rendelkezik az alábbi termékspecifikus ismeretekkel: keverés, bevonatolás, cellák összeállítása, modul összeszerelés
 • Szeret utazni (elsősorban Közép-Kelet Európa területén)
 • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik és azt aktívan használja is
 • Tárgyalási szinten tud németül és angolul
 • Nyitott személyiség, akit magabiztos fellépés jellemez
 • Jó kooperációs és problémamegoldó képességgel rendelkezik, valamint képes a csapatmunkára, de ugyanakkor az önálló feladatvégzésre is
 • Munkájában pontos, következetes és rendszerezett
 • Rendelkezik megfelelő prezentációs készséggel
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel is rendelkezik (MS Office)
 • Német vagy angol nyelvű önéletrajz csatolását kérjük a pályázat mellékleteként!

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD35493

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Bejczy Zsófia Rita válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 2460