Folyamat- és rendszerintegrátor - Technologie Domain Architect for Cross Functions (IT4CF)

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A technológiai Domain Architekt felelős az IT technológiai standardokért és platformokért az Audi Hungariánál. Felépíti és folyamatosan fejleszti a vállalat IT technológiai térképét, az IT környezet folyamatos fejlesztését támogató technológiai előírásokat és útmutatókat. Biztosítja a vállalat informatikai rendszereinek működését és fejlődését lehetővé tevő technológiák és platformok folyamatos továbbfejlesztését a mindenkori stratégiai céloknak megfelelően.

Következő feladatok várnak Önre

 • Mint folyamatfelelős az Audi Hungária IT technológiai portfólió folyamatának folyamatos fejlesztése és üzemeltetése
 • Az Audi Hungaria IT technológiai megoldásának folyamatos felülvizsgálata és értékelése a mindenkori szakmai igények és trendek alapján, figyelembe véve a fenntarthatóságot, funkcionalitást, hatékony működést és a gazdaságossági szempontokat
 • Döntéselőkészítő anyagokat, tanulmányokat állít elő az Audi Hungaria IT technológiai és platform portfóliójának továbbfejlesztésére, együttműködve az üzleti architektekkel, a Volkswagen és Audi technológiai architektjeivel és szolgáltatásfelelősökkel
 • Szinergiákat keres és szinkronizálja a Volkswagen konszern és az Audi Hungaria technológiai portfólióját
 • Fejleszti, egyezteti, implementálja és dokumentálja az átfogó (cross function) technológiai architektúrával kapcsolatos előírásokat és szabályozókat
 • Előkészíti és publikálja az Audi Hungariára vonatkozó IT technológiai standardokat és célarchitektúrákat együttműködve a Volkswagen, az Audi AG és Audi Hungaria architektekkel és szolgáltatásfelelősökkel
 • Támogatja az IT alkalmazásportfólió fejlesztését együttműködve az Audi Hungaria üzleti területekkel, a Volkswagen és Audi érintett munkatársaival és partnercégek szakembereivel
 • Támogatja a vállalati (enterprise) architektúra- és IT Lifecycle menedzsment folyamatokat, valamint az IT projekteket

Ön az ideális jelölt, ha

 • Informatikus vagy mérnöki diplomával rendelkezik
 • Legalább 5 év tapasztalata van IT infrastruktúra, vagy architekt területen
 • Architektúra tervezői, módszertani ismeretei vannak
 • Előnyt jelentenek a tervezői képesítések/tanúsítványok (pl. TOGAF, technológiai vizsgák)
 • Tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudása van
 • Jó kommunikációs készséggel rendelkezik
 • Strukturált, stratégiai gondolkodással bír

Amit kínálunk

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál.

Az Audi Akadémia tréningkínálata, egyedi partnerkapcsolatok valamint speciális IT felületekhez való hozzáférések támogatják a szakmai perspektívák szélesítését. Korlátlan hozzáférésünk van IT oktató platformokhoz, ahol kollégáink akár egyéni motivációjuknak megfelelően is szabadon képezhetik magukat. Irodáinkban kreatív sarkokat alakítottunk ki, személyesebb környezetet teremtve, biztatva a kreatív gondolatcserét.

Tevékenységünket Győrből látjuk el, átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét.

IT tevékenységünk sokszínűsége új célok, szakmacsoportok megismerésére is lehetőséged ad az IT világán belül. Üzemeltetéssel és szolgáltatás managementtel kapcsolatos tevékenységeinket az ITIL módszertan alapján végezzük. Rendszerfejlesztőink SCRUM agilis metodika alkalmazásával dolgoznak. SAP csapatunk az egyik legnagyobb múltra visszatekintő team a Shared Service szolgáltatások körében. Innovatív megoldásokkal több, mint 200 – jelentős részben HANA memóriarezidens adatbázisokon futó - SAP rendszert üzemeltetünk, közel 40 konszern telephely számára világszerte. Kiberbiztonság, védekezési stratégiák, útmutatás és tanácsadás. IT Security csapatunk feladatai túlmutatnak a problémamegoldáson. Stabil multinacionális környezet, fejlődés és szakmai kihívások, amik területeinket jellemzik.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Egészségmenedzsment területünk biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait helyben igénybe vehető patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerd meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD27445

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Csóka Mária válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 7233