Folyamatelemző a Beszerzés területén

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az Audi beszerzési folyamatmenedzsmentjéért felelős csapata az egész vállalat számára meghatározó fontosságú, sokoldalú projekteken dolgozik. Ennek keretében különösen a hatékony és funkcionális folyamatok átfogó kialakításáért felelősek. A feladatok magukban foglalják a folyamatok szegmenseken és márkákon átívelő kezelését, valamint a fejlett informatikai megoldásokra vonatkozó, fenntartható követelmények meghatározását.

- Érdeklődik a járműprojektekhez szükséges termékek keletkezése során felmerülő folyamatbiztos megoldási lehetőségek kialakítása iránt?

- Izgalmasnak találja a konszernen belüli, szegmenseken átívelő egyeztetéseket a folyamatok és az informatikai rendszerek terén?

Akkor használja ki a lehetőséget, és váljon dinamikus csapatunk tagjává.

Jövőbeni feladatai során támogathatja csapatunkat a beszerzési folyamatok fenntarthatósági szempontoknak megfelelő meghatározásában és a vonatkozó járműtörzsadatok struktúráinak vállalaton belüli kialakításában. A cél ennek során a járműprojektekben az ügyfelek elvárásai szerinti követelmények helyes leképezése, valamint az, hogy ezáltal a járműváltozataink sokfélesége kezelhető maradjon.

Következő feladatok várnak Önre

 • Folyamatok elemzése és tervezése egy csapat részeként a strukturált projektmenedzsment segítségével, illetve optimalizálási lehetőségek kidolgozása a különböző szakterületek felelőseinek együttműködésével
 • Az Audi és a Volkswagen-konszernen belüli kapcsolattartóinkkal közösen, egyeztetett folyamatok alapján a megfelelő IT-megoldásokra vonatkozó követelmények meghatározása
 • A járműprojektcsapatokkal együttműködve darabjegyzékreleváns struktúrák létrehozása és karbantartása az informatikai rendszerekben a Just-in-Sequence (JIS) megrendelések szállításaihoz
 • A minőségi és határidőben történő megvalósítás érdekében megfelelő riportolások és nyomonkövetések elvégzése
 • Tanácsadás a beszerzési területek mellett, az alkatrészfelelősök és a rendszercsapatok részére is a szakmai kompetenciája alapján

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú (egyetemi/főiskolai) végzettséggel rendelkezik – ideális esetben mérnök-közgazdász, gazdasági informatikai, közgazdasági vagy hasonló, akár (műszaki szakirányú) felsőfokú végzettséggel
 • Tapasztalata van beszerzési vagy logisztikai folyamatok terén
 • Tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkezik
 • Kiváló MS Office-ismeretekkel és projektmenedzsment-ismeretekkel rendelkezik
 • Egyfelől analitikus és precíz munkavégzés, másfelől kiváló kommunikációs képességek és csapatmunka jellemzi, aki szereti az összetett kérdéseket harmadik fél számára érthető módon bemutatni és elmagyarázni
 • Kulturális, szociális és nyelvi kompetenciái kiváló együttműködést tesznek lehetővé a nemzetközi projektekben
 • Magas szintű teljesítmény, kezdeményezőkészség és asszertivitás jellemzi a dinamikus környezetben való munkavégzéshez
 • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását is kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD32112

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Csóka Mária válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 7233