Junior Üzemkontroller

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az AUDI HUNGARIA pénzügyi szervezetén belül a Kontrolling osztály felel a vállalat pénzügyi tervezéséért, irányításáért és a hosszútávú versenyképesség biztosításáért. Az itt dolgozó Kontrollerek felelősségteljes munkája közvetlen befolyással van a vállalat valamennyi területére és működésére.

Fókuszunkban az ambiciózus, egyértelmű költségcélok, a magas szintű tervezési minőség és a kompetens döntéselőkészítés áll. Az autóipar komplexitása és sokszínűsége, a folyamatosan változó üzleti környezet csapatunktól dinamizmust, strukturált és innovatív gondolkodást igényel.

Ha tudja és érti, hogy mi az ’ROI’, miért ’king a cash’, ha szeret kritikus kérdéseket döntéshozókkal tisztázni, ha a számok számára történeteket is jelentenek, akkor beszélni fogja a nyelvünket.

Következő feladatok várnak Önre

 • Folyamatos kapcsolattartás a gyártás, termeléstámogatás és igazgatási területek munkatársaival és vezetőivel
 • Gyártási és általános költségek középtávú és éves tervezése, követése, előrejelzése
 • Beruházási igények értékelése, gazdaságossági számítások készítése
 • Vállalati projektek támogatása kontrolling részről
 • A döntés-előkészítések támogatása pénzügyi oldalról prezentációk elkészítésével és ezek leegyeztetésével
 • A pénzügyi szakterület képviselete a különböző szakterületek felé
 • Pénzügyi jelentések készítése az általános és személyi költségekről és ezek bemutatása szakterületi vezetőknek

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú gazdasági végzettsége van és a gyártási folyamatok gazdasági oldala iránt érdeklődik
 • 1-2 év szakmai tapasztalat előny
 • Tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkezik, az angol nyelv ismerete előny
 • Szívesen dolgozna együtt más szakterületek képviselőivel, vezetőivel
 • Felelősségteljesen és alaposan végzi a munkáját, önállóan és csapatban is
 • Erőssége az elemző gondolkodásmód és képes komplex szakmai összefüggéseket egyszerűen bemutatni
 • Jó érdekérvényesítő képességgel rendelkezik és szívesen dolgozna ki új koncepciókat, amiket le is tud egyeztetni másokkal
 • Magabiztos a fellépése és a konfliktusokat jól kezeli
 • Jól bánik az MS Office alkalmazásokkal, különösen az Excellel
 • Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázati laphoz!

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD31153

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Bejczy Zsófia Rita válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 2460