Költségelemző mérnök – Fém alkatrészek

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Területünk egy projekt korai fázisában, műszaki, gyártástechnológiai kompetenciák és technikai eszközök segítségével támogatja, hogy a projektek a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg. Szorosan együttműködünk a Volkswagen konszern további márkáinak különböző területeivel, napi kapcsolatban vagyunk a németországi Fejlesztőközponttal és Minőségbiztosítással, valamint további szakterületek kollégáival.

A műszaki költségelemző terület termék- és folyamatismeret mentén végzett kalkulációval vizsgálja a beszállítók gyártási folyamatait. Műszaki kompetenciáink az alábbi területeket érintik: fém alkatrészek alakítása és megmunkálása, csatlakozó folyamatok és eljárások ismerete.

A költségelemzés folyamatában tárgyalásokat és egyeztetéseket folytatunk a beszállítókkal és a konszern más telephelyeivel az egész világon.

Ha megfelelő műszaki szaktudással és tapasztalattal rendelkezik a fémalkatrészek gyártásának területén, ha tárgyalási technikákban jártas, ha tapasztalattal rendelkezik gyártási folyamatokban és jól érezné magát ebben a szerepben, emellett szívesen utazna és dolgozna nemzetközi környezetben, akkor csatlakozzon a költségelemző mérnökök dinamikus és innovatív csapatához.

Bemutatkozó videónkat itt találja: https://youtu.be/SnJp3yiIpwE

Következő feladatok várnak Önre

 • Fémalkatrészek gyártási folyamatának átvilágítása
 • Beszállítói ajánlatok technikai kiértékelése
 • Beszállítói tárgyalásokon való részvétel
 • Alkatrészek gyártási folyamatainak és eszközeinek, gépeinek felülvizsgálata a beszállítóknál
 • Gyártási és előállítási költségek felülvizsgálata, elemzése

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú műszaki (gépészmérnöki, járműmérnöki vagy gyártástechnológiai) végzettséggel rendelkezik
 • Több éves tapasztalata van gyártástechnológiában, autóiparban szerzett tapasztalat előny
 • Tárgyalóképes német és/vagy tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik
 • Gyártási ismeretekre tett szert (alakítási, megmunkálási, hegesztési, lézermegmunkálási technológiák ismerete)
 • Felelősségteljesen és önállóan végzi munkáját
 • Magabiztos a különböző szintű beszállítói képviselők ártárgyalásain
 • Belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)
 • Érdekérvényesítő, konfliktust jól kezelő, határozott és lendületes személyiség
 • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD28755

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Csóka Mária válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon: