Költségelemző mérnök – Polimer technológia

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Területünk egy projekt korai fázisában, műszaki, gyártástechnológiai és költségelemző kompetenciák és technikai eszközök segítségével támogatja, hogy a projektek a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg. Szorosan együttműködünk a Volkswagen konszern további márkáinak különböző területeivel, napi kapcsolatban vagyunk a németországi Fejlesztőközponttal és Minőségbiztosítással, valamint további szakterületek kollégáival.

A műszaki költségelemző terület szerszám-, termék- és folyamatismeret és gyártási kritériumok mentén végzett kalkulációval vizsgálja a beszállítók gyártási folyamatait. Műszaki kompetenciáink az alábbi területeket érintik: fröccsöntő szerszámok, fémalakító és fémmegmunkáló szerszámok, fém alkatrészek alakítása és megmunkálása, műanyagok-, elasztomerek gyártása és csatlakozó folyamatok, öntészeti eljárások és a hozzá kapcsolódó folyamatok.

A költségelemzés folyamatában tárgyalásokat és egyeztetéseket folytatunk a beszállítókkal és a konszern más telephelyeivel az egész világon.

Ha mély műszaki szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, ha tárgyalási technikákban jártas, ha tapasztalattal rendelkezik gyártási folyamatokban és jól érezné magát ebben a szerepben, emellett szívesen utazna és dolgozna nemzetközi környezetben, akkor csatlakozzon a költségelemző mérnökök újonnan alakuló csapatához.

Bemutatkozó videónkat itt találja: https://youtu.be/SnJp3yiIpwE

Következő feladatok várnak Önre

 • Műanyag alkatrészek gyártási folyamatának kalkulálása
 • Beszállítói ajánlatok technikai kiértékelése
 • Kalkuláció bemutatása illetve megvédése megbízási tárgyalásokon
 • Alkatrészek gyártási folyamatainak és eszközeinek, gépeinek felülvizsgálata a beszállítóknál
 • Versenytárselemzéssel és részletes költségkalkulációkkal támogatja a döntéshozatalt már korai fázisában

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú műszaki (gépész-, jármű-, mechatronikai-vagy villamosmérnök) végzettséggel rendelkezik
 • Több éves tapasztalata van gyártástechnológiában vagy szerszámkészítésben, autóiparban szerzett tapasztalat előny
 • Tárgyalóképes német és/vagy tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik
 • Gyártási ismeretekre tett szert (alakítási, öntési, fröccsöntési, megmunkálási, hegesztési, lézermegmunkálási technológiák ismerete)
 • Felelősségteljesen és önállóan végzi munkáját
 • Magabiztos a különböző szintű beszállítói képviselők ártárgyalásain
 • Belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)
 • Érdekérvényesítő, konfliktust jól kezelő, határozott és lendületes személyiség
 • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD24526

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Proksa Judit válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 96 66 9091