Mérnök adatbázis - Audi Hungaria

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Tervezzen velünk előre!

Érdekelné, mivel foglalkozhat nálunk a műszaki pályán? Nehezen teszi meg az első lépést, esetleg nincs ideje keresgélni, mi az, ami igazán Önnek való lenne? Ébressze fel kíváncsiságát és jelentkezzen egyszerűen mérnök adatbázisunkba!

Az adatbázisba történő jelentkezés előnye, hogy konkrét pozíció megjelölése nélkül, gyorsan és egyszerűen jelentkezhet vállalatunkhoz. Szakmai tapasztalata alapján, akár aktuális, valamint a későbbiekben felmerülő karrierlehetőségeinkről azonnal értesíteni tudjuk.

Készüljünk együtt a jövő kihívásaira a jelenben!

Következő feladatok várnak Önre

  • A profiljának megfelelő, későbbiekben kiajánlott pozícióval kerül meghatározásra.

Ön az ideális jelölt, ha

  • Mérnök/műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkezik
  • Német és / vagy angol nyelven középfokon beszél
  • Autóipari tapasztalat előny
  • Leginkább gyártásban, fejlesztésben, gyártástechnológiában, berendezéstechnikában, akár IT vonalon vagy műszaki projektvezetésben szerzett ezidáig szakmai tapasztalatokat
  • Annak érdekében, hogy a leginkább megfelelő pozíciót találjuk meg az Ön számára, kérjük csatolt önéletrajzában az egyes munkahelyeken végzett szakmai feladatokat részletesen írja le számunkra.

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál.

Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD22097

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Miklné Szabó Szilvia válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+ 36 30 767 4784