Projektmérnök - Beszállítómenedzsment, Kelet-Európa területen

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Csapatunk a VW-konszern beszerzését támogatja, többek között az alkatrész-beszállítókkal kötött beszállítói szerződésekkel kapcsolatban. Ennek keretében célunk, hogy a beszállítók által gyártott alkatrészek határidőre megkapjanak minden szükséges jóváhagyást a VW-csoport megfelelő területeitől és elkezdjék azok szeriagyártásának előkészítését, sorozatgyártását, valamint meghatározott időpontokra való beszállítását. Ebből fakadóan szakembereink rendszeres kapcsolatban vannak egyrészt az alkatrész-beszállítókkal, másrészt a VW-konszern és az Audi különböző szakterületeivel, intenzív kommunikációt folytatnak velük mind az online térben, mind személyesen.

Ahhoz, hogy leendő kollégánk gyorsan átlássa a vásárolt alkatrészek gyártásával kapcsolatos folyamatokat, alap elvárás a komplex gondolkodás, akár évekkel előre. Sőt meg kell ismernie a prémium kategóriás Audi belsőégésű motorokat és az alkatrészek funkcióját, technológiáját. Stratégiailag fontos és egyben a konszernben szerteágazó tevékenységünknek köszönhetően aktívan hozzájárulunk a vállalat beszerzési stratégiájának fejlődéséhez és részesei lehetünk az iparág dinamikus változásainak.

Ha jól éreznéd magad ebben a szerepben, emellett szívesen utaznál és dolgoznál nemzetközi, nagyvállalati környezetben, akkor csatlakozz a beszerzés fiatalos, támogató csapatához és dolgozz velünk a közös célokért!

Tapasztalattal rendelkező kollegák jelentkezését várjuk!

Következő feladatok várnak Önre

 • A beszállítói kiválasztás (nomináció) után kapcsolatfelvétel az érintettekkel (beszerzés, beszállító, szakterületek: fejlesztés, minőségbiztosítás, logisztika)
 • Mindkét fél számára megvalósítható és kötelező érvényű időterv összeállítása
 • Az időterv rendszeres és következetes követése, a projektmegbeszélések moderálása és jegyzőkönyvezése
 • Időtervtől való eltérés esetén ellenintézkedések meghatározása és megvalósítása a beszállítóval és a szakterületekkel (beszerzés, minőségbiztosítás, fejlesztés, logisztika) együtt
 • Az érintettek folyamatos tájékoztatása a projekttel kapcsolatban, bekapcsolódás VW konszern projektmegbeszélésekbe
 • A beszállítók nominált kapacitásának biztosítása a szériatermelés felfutásánál
 • A projekttel kapcsolatos adminisztráció és jelentések elkészítése

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú műszaki vagy gazdasági, szakirányú végzettséggel rendelkezik
 • Legalább 5 éves, mérnöki munkakörben és legalább 2 éves, hasonló munkakörben szerzett tapasztalata van
 • Tárgyalási szinten beszél németül vagy angolul
 • Munkájában pontos, következetes és rendszerezett
 • Proaktív problémamegoldó és prezentációs képességgel rendelkezik
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretei vannak (MS Office, LiON, QPNi, TEVON)
 • Rugalmas a munkaidőre és a munkavégzés helyére vonatkozóan, utazásra való hajlandóság jellemzi
 • Kiváló kommunikációs és meggyőzési képességgel rendelkezik (interkulturális környezetben is)
 • Célorientált
 • Önálló és proaktív munkavégzés jellemzi
 • Csapatjátékos
 • „B“ típusú jogosítvánnyal rendelkezik
 • Német vagy angol önéletrajz csatolását kérjük pályázata mellékleteként.

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD35083

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Bejczy Zsófia Rita válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 2460