Szériadiszponens - Járműgyártás, SC inbound

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az inbound logisztika a járműgyári logisztika egyik területe, melynek feladata a járműgyár termelési területeinél a zavartalan diszpozíciós anyagellátás biztosítása. Ehhez hozzátartozik az alkatrészek nyomon követése a beszállítóktól a gyárkapuig a mindenkori termelési terv alapján.

A szériadiszponens feladata a járműgyártáshoz szükséges alkatrészek törzsadatainak, rendeléseinek és transzportjának felügyelete. Ha a normál folyamatban zavar történik, akkor a szériadiszponens feladata a zavar megoldásához szükséges intézkedések meghozatala.

Következő feladatok várnak Önre

 • A termelés optimális anyagellátásának gazdaságos biztosítása
 • Napi kapcsolattartás a beszállítókkal,beszerzéssel illetve a konszern további telephelyeivel
 • A készletgazdálkodás biztosítása és az alkatrész beszállítások követése
 • Kritikus ellátási helyzetek irányítása
 • Alkatrész törzsadatok ápolása
 • Beszállítók értékelése

Ön az ideális jelölt, ha

 • Egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik (lehetőleg logisztika szakirányon)
 • Minimum 1 év, logisztikai területen szerzett tapasztalata van (autóipari tapasztalat előnyt jelent)
 • Tárgyalóképes német és angol nyelvtudással rendelkezik
 • Jó kommunikációs készsége van, komplex gondolkodása és jó szervezőképessége
 • Önálló és gyors döntéshozatalra képes
 • SAP ismerete előnyt jelent
 • Képes csapatmunkára

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD30038

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Bedők Fanni válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 96 66 4602