Szerszámtervező mérnök – Költség- és értékelemzés

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Mit jelent a műszaki költségelemzés? Sokkal többet, mint gondolnád! A költségelemzés területe az Audi Hungarián belül fiatal szakterületnek számít, ahol szerszámos teamünk bővítése az idei évben is folytatódik. Fém alkatrészek gyártási technológiájának és az ehhez kapcsolódó gyártó szerszámok ismerete által támasztjuk alá a beszállítói döntéshozatal folyamatát. Nemzetközi cégekkel, európai beszállítókkal egyeztetünk, nemzetközi platformon dolgozunk német és/vagy angol nyelven. Megismerheted a műszaki terület európai szintjét, munkastílusát, mindemellett szorosan együttműködünk a konszern márkáinak költségelemző csapataival. Itt nem csak az Audi Hungaria folyamatait ismeretheted meg, hanem átláthatod, hogyan működik egy fejlett német autógyártó konszern világviszonylatban.

A költségelemzés egy olyan új tevékenység, ami nem csak a mérnöki és a gazdasági tudást ötvözi, hanem nyelvtudást, nemzetközi kapcsolatokat, konszern szintű folyamatok megértését is magában rejti. Ezek együttese adja a szakmaiságát és sokoldalúságát a tevékenységünknek.

Alkatrészgyártó szerszámok gyártási, technológiai ismeretével találj magadnak szakmai jövőképet csapatunkban!

Kollégáink mondták:

„A költségelemzés nekem gyártószerszám kalkuláció és mérnöki szakértelem kéz a kézben. Megtalálni, segíteni, rávilágítani a műszaki megoldásokra. Legutóbbi projektem fényszóró alkatrészek szerszámkalkulációja volt, melyek a dinamikus A4 modellekbe és sportos változataiba épülnek. Munkánk során szoros együttműködésben dolgozunk a nemzetközi költségelemző csapattal és a potenciális beszállítókkal globális szinten. Mérnöki tudásunkra alapozva alátámasztásainkkal a legjobb beszállítói ajánlatok kerülnek kiválasztásra és tudom, ehhez a kézzelfogható eredményhez én is hozzájárultam!” – Milán

Nézd meg szakterületünk bemutatkozó videóját: https://youtu.be/SnJp3yiIpwE

Következő feladatok várnak Önre

 • Alkatrészgyártó szerszámok vizsgálata
 • Beszerzés előtt álló szerszámokra vonatkozó ajánlatok technikai kiértékelése
 • Beszállítói tárgyalások támogatása műszaki oldalról
 • Technikai értékelések megvédése a beszállítói tárgyalásokon
 • Szerszámok és gyártási folyamatainak felülvizsgálata a beszállítóknál
 • Szoros együttműködés az anyavállalat és a konszern kapcsolódó területeivel

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú, műszaki végzettséggel rendelkezik a következő szakok valamelyikén: Gépészmérnök, Gyártástechnológus, Anyagtechnológus
 • Több éves tapasztalata van gyártástechnológiában vagy szerszámkészítésben, autóiparban szerzett tapasztalat előny
 • Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudása van
 • Ismeri a 3D-s tervezőprogramokat (CATIA V5, NX, Pro E, Solidedge)
 • Gyártási/gyártástechnológiai/anyagismereti szaktudásra tett szert (alakítási, öntési, fröccsöntési, megmunkálási, hegesztési, lézermegmunkálási technológiák ismerete)
 • Forgácsoló megmunkálások ismerete előny
 • Érdekérvényesítő, határozott és lendületes személyiség
 • Belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)
 • Szükség esetén nyitott a nyelvtanulásra és új technológiák megismerésére
 • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD35222

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Csóka Mária válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 7233