Szimulációs mérnök - Rendszerszimuláció elektromos/elektronikus rendszerek modellezése - Járműfejlesztés

Pályázom »

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A jövő járműveit az egyre növekvő számú elektromos és elektronikus komponensek jellemzik. A különböző vezérlőegységek kialakítása és funkcionális működésük biztosítása egyre nagyobb kihívást jelent.

Ebből a célból a tesztelés történhet a járműben, de történt ez úgynevezett HiL (Hardware-in-the-Loop) mérőállomásokon, valamint szimulációs modellek SiL (Software-in-the-Loop) segítségével is. A szimulációs modellek lehetővé teszik fontos koncepciós döntések meghozatalát, mielőtt még a fizikai komponensek rendelkezésre állnának.

A teljes jármű védelmének és a virtuális tervezésének minősége ezért döntő tényező a járműfejlesztés folyamán.

Következő feladatok várnak Önre

 • Járműmodellek felépítése meglévő alkatrészmodellek alapján Matlab Simulink programban
 • Modellváltozások követése majd azok hajtásinak ellenőrzése (hibaelhárítás, elfogadhatósági ellenőrzés, plauzibilitásvizsgálat)
 • Az egyes járműkomponensek felépítése és programozása
 • Modellilleszkedések tervezése, végrehajtása és végső átvétele (új tulajdonságok, illetve hibaelhárítás)
 • Projektmanagement és változásmanagement a teljes fejlesztési folyamat alatt
 • Az eredmények bemutatása és képviselete nemzetközi munkacsoportokban és megbeszéléseken

Ön az ideális jelölt, ha

 • Lezárt BSc vagy MSc tanulmányokkal rendelkezik elektrotechnika/informatika területén, ideális esetben elmélyült járműtechnikai ismeretekkel rendelkezik
 • Az alábbi alkalmazásokban, szoftverekben és programnyelvekben ismeretekkel rendelkezik: MATLAB/Simulink, dSPACE eszközök, Vector eszközök, Vezérlőegységek diagnosztikai eszközök, SysML. TPT, EXAM, ECUTest, Jenkins, C/C++
 • Ideális esetben szakmai tapasztalattal rendelkezik a rendszerszimuláció és HiL/SiL területeken
 • Legalább középfokú német és/vagy angol nyelvismerettel rendelkezik
 • Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik
 • Lelkes, rugalmas és kreatív
 • Jó problémamegoldó
 • Nyitott a nemzetközi környezetben megvalósuló együttműködésre
 • Képes a csapatmunkára és az együttműködésre
 • Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz (motivációs levél) csatolását kérjük a pályázathoz!

Amit kínálunk

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerd meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozz hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Pályázom »

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az
Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYD29511

Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel kérjük hívja Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Varga-Szőcs Anikó válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 30 767 9881