Vissza a lap tetejére

Gyakornoki programunk

Szakmai tapasztalat tanulmányaid mellett? Nem probléma.

Ha te már tudod mit akarsz,
ITT pályázhatsz!

Ha csak érdeklődsz, engedd meg, hogy segítsünk!
Fedezd fel gyakornoki programunkat négy alappilléren keresztül.

Rugalmas munkaidő
Rugalmas munkaidő

Amikor napközben probléma nélkül elmehetsz, ha előadásod vagy ZH-d van.

A mi kérésünk: egyetemi kötelezettségeidhez mérten tölts minél több időt nálunk! Ugyan elvárás a heti 3 nap, de a munkaidődet a szakterületekkel egyeztetve rugalmasan tudod majd alakítani!

Az Audi Hungaria teljes mértékben támogatja tanulmányaidat és emellett segítséget nyújt a szakmai fejlődésedhez. A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van a vállalatnál tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben is támogassunk.

Rugalmas munkaidő
Egyedi juttatási rendszer
Egyedi juttatási rendszer

Bruttó 300 000 Forint kezdő havi bérezés. Napra pontosan, a te számládon. Ingyenes orvosi ellátás, buszjárat, támogatott kollégiumi szoba, kedvezmények városszerte.

Többlépcsős bérrendszerünknek köszönhetően 9 hónap után akár bruttó 354 000 Forint is lehet a havi béred.

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár az egész karrieredet megalapozhatja. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok. Ezek várnak rád, ha az Audi Hungaria gyakornoki programját választod. Emellett juttatási csomagunk egyedi, hiszen a kiváló teljesítményt is jutalmazzuk egy teljesítményértékelés keretében. Nálunk lehetőséget kapsz a fejlődésre, szeretnénk, hogy céljaidat elérd és ehhez mi igyekszünk minden lehetőséged neked biztosítani!

Innovatív munkakörnyezet

A legmodernebb laborok, eszközök és infrastruktúra. Igényes irodák, ebédlők és tárgyalók.
Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy akadálytalanul tudd végezni a munkádat.

Munkatársaink ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tehetik mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig mi igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni. A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

A vállalati munkakörnyezet egyik fontos eleme a gyár területén a megfelelő étkezési lehetőség biztosítása, melyet munkatársaink kedvező árakon vehetnek igénybe. Mindennapjainkat a gyáron belül megtalálható csekkbefizető automaták, bank automaták és modern egészségügyi központok is nagyban megkönnyítik.

Innovatív munkakörnyezet
Felkészítünk a munkaerőpiacra
És a legfontosabb: Felkészítünk a munkaerőpiacra.

Az Audinál szerzett szakmai tapasztalatod világszinten erős referencia az önéletrajzodban.
Érkezz felkészülten a munkaerőpiacra.

A gyakornoki programunk célja, hogy tanulmányaid alatt szerzett tapasztalatokkal felkészülten léphess majd ki a munkaerőpiacra. Támogatunk önmagad megtalálásában és céljaid megvalósításában.
A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente több mint 100 munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.

Szakterületeink

Évek során a fejlődésnek köszönhetően egyre több területtel bővült az Audi Hungaria, mely lehetővé teszi, hogy saját képességeidnek, tanulmányaidnak megfelelően tudj választani.

Így azt az adott területet ismerheted meg teljes körűen, amely számodra a legvonzóbb. A világon kevés ilyen autógyár van, de az Audi Hungaria lefedi az autóipart A-Z-ig.

Gondoltad volna, hogy sok szakterület várja a gazdasági hallgatókat jelentkezését is? Palettánk szélesebb, mint gondolnád: jogászok, építészek, vegyészmérnökök is dolgoznak nálunk gyakornokként!

Ahol otthon vagyunk: Győr.

Győr egyesíti magában a lüktető európai város pezsgését és a családias hangulatot! Több mint 130.000 ember népesíti be az utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa – mindezt nyugodt és emberléptékű környezetben. Győr számos rendezvénynek ad otthont, így évente megrendezésre kerül például a Győri Bornapok, Pálinkanapok, Édes Napok és a Barokk-esküvő is. A város már számos olimpikont nevelt fel. A sport iránti elkötelezettség mindenütt érezhető, minden feltétel adott az egészséges életmódhoz. Győrben a testmozgásra korlátlanul van lehetőség.

Győr mindemellett egyetemi város is, hiszen a város szívében helyezkedik el Széchenyi István Egyetemünk.