Rólunk

A www.audi.hu/hr oldalt az Audi Hungaria Zrt. személyügye üzemelteti. Célunk elsősorban az Audi Hungaria Zrt. munkavállalói számára olyan információkat, cikkeket és bejegyzéseket  közzétenni, amelyek elsősorban a magyar munkaerőpiaci és gazdasági folyamatok irányáról nyújtanak széles körű, objektív ugyanakkor kifejezetten HR szakmai információkat. Támogatni és ösztönözni kívánjuk munkatársainkat saját véleményük kialakításában, megvilágítani számukra a munkaerő szervezéssel, bérezéssel és foglalkoztatással kapcsolatos személyügyes döntések hátterét. Fontos szerepet szánunk a munkavállalói érdekképviseletekkel közös munkaügyi kapcsolataink során a  vállalat személyügyi álláspontjának alátámasztásának is.

Az oldalon olvasható, más hírportálokról illetve internetes oldalakról, blogokról származó írásokat, cikkeket teljes terjedelemben, változtatások nélkül, a forrás és a szerző feltüntetésével közöljük le. A cikk végén az eredeti helyre mutató link is megtalálható. A cikkekhez közölt fotók szerzőjét is feltüntetjük, amennyiben az az eredeti cikkben is rendelkezésre áll.

Bár az oldal minden internet felhasználó számára szabadon látogatható, fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy olyan információkat is elhelyezzünk, melyek kifejezetten Audi Hungaria Zrt. munkavállalóknak szólnak. Ezekkel az információkkal kapcsolatosan értelmezési-, illetve egyéb külsős felhasználó számára nem érthető kifejezésekkel kapcsolatosan magyarázattal nem szolgálunk.

Az Audi Hungaria Zrt. mint vállalat hivatalos álláspontja és sajtóban megjelenő nyilatkozatai a Vállalati Kommunikáció és Kormánykapcsolatok hatáskörébe tartozik. Ilyen jellegű hivatalos információkat a www.audi.hu oldal tartalmaz.  


Feliratkozás