FőoldalHírekHírekÚj szakmát kínál az Audi a duális képzésben

Új szakmát kínál az Audi a duális képzésben

2017. 01. 20.

Győr, 2018. január 20. – Az Audi Hungaria duális szakképzésében új szakmai lehetőség nyílik. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az érettségi utáni szakmai képzésre is, idegen nyelvű ipari- és kereskedelmi ügyintéző szakmával bővül a portfólió. Az oktatás túlnyomó része német nyelven zajlik, középpontban az integrált szakmai készségek és kompetenciák állnak.

Az Audi Hungaria és az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ kooperációs partnerként szorosan együttműködnek a diákok színvonalas oktatása érdekében. A tanulók így mind gyakorlati-, mind elméleti terepen professzionális körülmények között sajátíthatják el a szükséges tudást és mindehhez kimagasló ösztöndíjban részesülnek.

Az érettségizett fiatalok képzéséhez – melyre február 15-ig lehet jelentkezni – magas szintű német nyelvtudás szükséges.

Az Audi Hungaria duális szakképzési rendszerében jelenleg évente mintegy 250 fiatalt képeznek 15 szakmában. Eddig összesen több mint 1800 tanuló tett sikeres vizsgát a duális szakképzési rendszerben, többségük a győri vállalatnál helyezkedett el.

Letölthető állomány

  • ipari- és kereskedelmi ügyintéző.jpg Letöltés (1709,11KB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap