Az Audi Hungaria

Az Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A világ egyik legnagyobb motorgyára mellett egy teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyár is működik Győrben. A gyártás mellett 2001 óta rendelkezünk műszaki fejlesztéssel is, ahol szakembereink a járműhajtás- és a járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Munkatársi létszámunk ma meghaladja a 12 900 főt.


Vállalatunk attraktivitása nemcsak a változatos munkaköri feladatokban rejlik, hanem széleskörű juttatási csomagunk is vonzó a potenciális munkavállalóknak. Kollégáinknak nemcsak versenyképes fizetést biztosítunk, hanem többek között támogatjuk a munkába járást, a lakásvásárlást, illetve kedvezményes autóvásárlási programunkat is igénybe vehetik. Mindemellett fontos számunkra a munkatársak továbbképzése – legyen szó nyelvtanfolyamról, szakmai ismeretekről vagy épp személyes kompetenciákról.


Büszkék vagyunk városunkra, Győrre is, amely egyesíti magában a családias hangulatot és az európai színvonalú pezsgést! Több mint 130 000 ember népesíti be a barokk utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa
 

Képek

Videók

Regisztráció