Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Van egy város Európa szívében, Győr, ahol 1993-ban otthonra lelt a német Audi AG magyarországi leányvállalata. Ha érdekel, hogy teremtünk mi értéket, lépj be velünk az Audi Hungaria világába!

Hírek

A vállalat életének mindennapjaitól a nemzetgazdaságot érintő mérföldkő-beruházásokig.

Híreink között olvasva betekintést nyerhet a négy karika embléma mögé, egy kisvárosnyi szakmai közösség mindennapi munkájába, értesülhet a legújabb járműipari fejlesztésekről, innovációkról, melyek napjainkban születnek, és a jövőnket formálják. Közelebb kerülhet a számunkra fontos értékekhez, átélheti vállalatunk meghatározó pillanatait, részese lehet az Audi Hungaria világának.

A kihívások ellenére stabil pénzügyi eredménnyel zárta az Audi Hungaria a 2022-es évet
A kihívások ellenére stabil pénzügyi eredménnyel zárta az Audi Hungaria a 2022-es évet - 2023. 03. 16.
Győr, 2023.03.16. – Az Audi Hungaria a kihívások ellenére stabil eredménnyel zárta a 2022-es üzleti évet. A világ legnagyobb motorgyárában 1 677 545 járműhajtás készült, míg a járműgyártásban 171 134 autó gördült le a gyártósorról (beleértve a brazil SKD-gyártás számára készült gépkocsikat is). A vállalat a tavalyi évben 8,436 milliárd euró* árbevételt ért el és összesen 220 millió euró* értékű beruházást hajtott végre. Ezzel az összberuházás értéke a vállalat alapítása óta elérte a 12,172 milliárd eurót*, melynek köszönhetően az Audi Hungaria a magyar járműipar legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkáltatójaként és az ország legvonzóbb munkahelyeként 11 957 munkatársat foglalkoztatott a tavalyi év végén.
Az Audi Hungaria tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját
Az Audi Hungaria tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját - 2023. 03. 09.
Győr, 2023.03.09. – Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára; a motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő Műszaki Fejlesztés most új kompetenciákkal bővül, ugyanis az eddigi belső égésű és elektromos hajtásmodulok fejlesztését a teljes hajtásrendszerre kiterjesztik: A fejlesztési portfólió a jövőben a hajtásrendszerek járműbe történő integrációjának, a hajtásrendszer applikációjának, valamint a futóműrendszerek fejlesztési tevékenységével bővül, így a megújult terület munkatársai az Audi és a Volkswagen Konszern egyes platformjainak hossz-, kereszt- és vertikális dinamikájának fejlesztését végzik a jövőben.
AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. - saját leányvállalatot alapított az Audi Hungaria
AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. - saját leányvállalatot alapított az Audi Hungaria - 2023. 02. 17.
Győr, 2023.02.17. – A mai napon Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke és Dr. Patrick Heinecke, a magyar vállalat pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja aláírták az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. alapító okiratát Dirk Große-Loheide, az AUDI AG beszerzésért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja jelenlétében. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területeihez kapcsolódó szolgáltatásokat az Audi Hungaria ez idáig a Shared Competence Center (SCC) virtuális üzletágában fogta össze. A jövőben ebből a portfólióból a termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés, az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része az új, 100 százalékos tulajdonú leányvállalathoz kerül.
Logópályázat - eredményhirdetés
Logópályázat - eredményhirdetés - 2023. 02. 16.
Logópályázatot hirdetett a 30 éves Audi Hungaria.
audi audi
audi audi
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért

Audi Hungaria a társadalomért

Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993 óta fontos tényezője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. Vállalatunk számára természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a város polgárainak életminőségét javítja.

Audi Hungaria a környezetért

Minden út az első lépéssel kezdődik, és minden megtett lépéssel egyre közelebb kerülünk a kitűzött célunkhoz, egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz. Számunkra a fenntarthatóság nem maga a cél, hanem egy szemléletmód, amely valamennyi cselekedetünket áthatja.