Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Van egy város Európa szívében, Győr, ahol 1993-ban otthonra lelt a német Audi AG magyarországi leányvállalata. Ha érdekel, hogy teremtünk mi értéket, lépj be velünk az Audi Hungaria világába!

Hírek

A vállalat életének mindennapjaitól a nemzetgazdaságot érintő mérföldkő-beruházásokig.

Híreink között olvasva betekintést nyerhet a négy karika embléma mögé, egy kisvárosnyi szakmai közösség mindennapi munkájába, értesülhet a legújabb járműipari fejlesztésekről, innovációkról, melyek napjainkban születnek, és a jövőnket formálják. Közelebb kerülhet a számunkra fontos értékekhez, átélheti vállalatunk meghatározó pillanatait, részese lehet az Audi Hungaria világának.

Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett
Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett - 2021. 10. 14.
• A vállalat a következő három évben is főszponzora a Győri Audi ETO KC-nak és a Győri Balettnek • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy öröm számunkra, hogy folytatódik partneri együttműködésünk” • A négykarikás vállalat 2002 óta a Győri Balett, 2006 óta a Győri AUDI ETO KC főszponzora
„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében
„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében - 2021. 10. 08.
• Kezdeményezés a kis- és középvállalatok támogatására • Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Számunkra fontos, hogy részt vállaljunk jó ügyek támogatásában.” • Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke: „A kamara mindent megtesz a megyei kis- és középvállalkozások fejlődéséért.” • Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke: „Közösségünk az önkéntességben is példamutató.”
Audi Hungaria: 250.000 e-motor Győrből a világnak
Audi Hungaria: 250.000 e-motor Győrből a világnak - 2021. 10. 07.
• Elkészült a 250.000. e-motor a világ legnagyobb motorgyárában • Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja: „Vállalatunk széleskörű szaktudással rendelkezik az elektromos meghajtások gyártása terén”
Audi Hungaria: csomagolj okosan!
Audi Hungaria: csomagolj okosan! - 2021. 10. 05.
Győr, 2021.10.05. – A prémium minőségű termékek környezetbarát technológiákkal történő fejlesztése és gyártása mellett az Audi Hungariánál a logisztikai folyamatokban is központi szerepet játszik a fenntarthatóság. A vállalat 2020 óta karbonsemlegesen végzi tevékenységét, emellett számos intézkedéssel tovább csökkenti ökológiai lábnyomát, mint például az alkatrészekhez kapcsolódó csomagolóanyag-felhasználás folyamatos optimalizálásával.
audi audi
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért

Audi Hungaria a társadalomért

Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993 óta fontos tényezője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. Vállalatunk számára természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a város polgárainak életminőségét javítja.

Audi Hungaria a környezetért

Minden út az első lépéssel kezdődik, és minden megtett lépéssel egyre közelebb kerülünk a kitűzött célunkhoz, egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz. Számunkra a fenntarthatóság nem maga a cél, hanem egy szemléletmód, amely valamennyi cselekedetünket áthatja.