Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Van egy város Európa szívében, Győr, ahol 1993-ban otthonra lelt a német Audi AG magyarországi leányvállalata. Ha érdekel, hogy teremtünk mi értéket, lépj be velünk az Audi Hungaria világába!

Hírek

A vállalat életének mindennapjaitól a nemzetgazdaságot érintő mérföldkő-beruházásokig.

Híreink között olvasva betekintést nyerhet a négy karika embléma mögé, egy kisvárosnyi szakmai közösség mindennapi munkájába, értesülhet a legújabb járműipari fejlesztésekről, innovációkról, melyek napjainkban születnek, és a jövőnket formálják. Közelebb kerülhet a számunkra fontos értékekhez, átélheti vállalatunk meghatározó pillanatait, részese lehet az Audi Hungaria világának.

"Jó barát a jód, csak jól kell használnunk!"
"Jó barát a jód, csak jól kell használnunk!" - 2022. 12. 30.
Árvay Bálint a Szigetközből, Dunakilitiről származik, a győri Révai gimnáziumban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett mérnöki diplomát. – A nagyvárosi élet nem jött be nekem, ezért visszajöttem Győrbe. – mondta erről az időszakról Árvay Bálint. – Az pedig kézenfekvő volt, hogy a legvonzóbb munkahelyet választom. Sikerrel pályáztam az Audihoz, és belépésem óta a vásárolt alkatrészek minőségbiztosításával foglalkozó részlegen dolgozom.
Munka mellett épített világbajnok testet a revizor
Munka mellett épített világbajnok testet a revizor - 2022. 12. 02.
Ambíció, határozottság, céltudatosság – ezek a tulajdonságok jellemzik Kiss Viktóriát, az AUDI HUNGARIA Zrt. revizorként dolgozó munkatársát. Nem hétköznapi egyéniség, ami a munkájához és a testépítéshez való hozzáállásában egyaránt megnyilvánul: belső ellenőrként nem a hibák, tévedések tettenérését, inkább a folyamatok optimalizálását, a munkatársak támogatását tartja legfontosabbnak, sportágában pedig szigorúan a test, az izomzat természetes, naturális fejlesztésének útját követi. Kétgyermekes anyukaként több rangos versenyt, sőt világbajnoki címet is nyert már, legutóbb a natural testépítés a Las Vegasban rendezett olimpiáján szerzett ezüstérmet.
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria - 2022. 11. 25.
Győr, 2022. november 25. – Az Audi Hungaria motor- és járműgyártó tevékenysége mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a munkatársak kompetenciáira épülő szolgáltatások, amelyeket az egész Volkswagen Konszern számára nyújt. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területéhez kapcsolódó szolgáltatásokat a vállalat ez idáig a Shared Competence Center virtuális üzletágában fogta össze. Ezek közül a szolgáltatások közül a jövőben a győri termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés valamint az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része egy új 100 százalékos tulajdonú leányvállalat keretein belül folytatja tevékenységét. Az új vállalat, amelynek hivatalos alapítása a tervek szerint 2023 első negyedévében várható, mintegy 350 munkatárssal kezdi meg tevékenységét az Audi Hungaria AHEAD márka keretein belül.
30 év Audi Hungaria - logópályázat
30 év Audi Hungaria - logópályázat - 2022. 11. 21.
Az Audi Hungaria 30 éves fennállását ünnepli 2023-ban, ezért nyílt pályázatot hirdet, mellyel szeretné ösztönözi a Győr és vonzáskörében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében.
audi audi
audi audi
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért

Audi Hungaria a társadalomért

Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993 óta fontos tényezője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. Vállalatunk számára természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a város polgárainak életminőségét javítja.

Audi Hungaria a környezetért

Minden út az első lépéssel kezdődik, és minden megtett lépéssel egyre közelebb kerülünk a kitűzött célunkhoz, egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz. Számunkra a fenntarthatóság nem maga a cél, hanem egy szemléletmód, amely valamennyi cselekedetünket áthatja.