Karrier az Audi Hungariánál

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a stílusikon Audi TT és Q3 otthona, a világ egyik legkorszerűbb, teljes gyártási mélységet lefedő járműgyára, egy csúcstechnológiájú fejlesztőközpont, valamint az elektromos meghajtások sorozatgyártásának telephelye és Közép-Európa legnagyobb szerszámgyára. Vállalatunk a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos meghajtások gyártásában. A Műszaki Fejlesztés 20 éve formálja a jövő mobilitását. A VW Konszern számára nyújtott, jövőorientált kompetenciaterületeink folyamatosan bővülnek az IT, beszerzés és műszaki költségelemzés területein. Digitális megoldásaink az IT világában globális rendszereket üzemeltetnek Németországtól Mexikóig! 

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket – mérnök, IT, gazdász végzettséggel – számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit! 

Kövess minket Social Media felületeinken is, hogy ne maradj le a neked szóló lehetőségekről!

Facebook: Audi Hungaria Karrier | Instagram: @audikarrier | Youtube: Audi Hungaria Győr | Linkedin: Audi Hungaria


Felsőfokú végzettségű vagyok

Keresd legújabb nyitott pozícióinkat műszaki, IT és gazdasági területeinken egyaránt! Szakmai kihívások széles spektrumából választhatsz, rugalmas munkaidővel és többpilléres juttatási csomagunkkal biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.
Ismerd meg nemzetközi kapcsolatrendszerünket, strukturált munkamódszereinket és csatlakozz hozzánk Győrben!
Felsőfokú végzettségű vagyok
Hallgató vagyok

Hallgató vagyok

A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van valós tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk, munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.

Középfokú végzettségű vagyok

Folyamatosan frissülnek nyitott pozícióink, találd meg te is a végzettségednek megfelelő új kihívást! Kövesd állásportálunk kínálatát és jelentkezz online álláslehetőségekre akár IT, gazdasági vagy műszaki végzettséggel.
Középfokú végzettségű vagyok

Karrierhíreink

My story of change - Horváth Ádám, Motorgyártás
2023. 12. 05.
Ádámot biztosan sokan ismeritek, de vajon tudtátok-e róla, hogy az elmúlt 9 évben 5 különböző munkakörben dolgozott a motorgyárban?! Elmesélte nekünk izgalmas történetét. Kattints!
Fiatal generáció a fenntartható jövőért
2023. 10. 31.
Audi nagykövetek a One Young World világtalálkozón Belfastban. Olvassátok el az AUDI HUNGARIA Zrt. képviselőjének, Rostás Éduának beszámolóját az októberben megrendezésre került One Young World világtalálkozóról. A rendezvényen több mint 2000 elhivatott és innovatív ötletekkel teli fiatal kereste a válaszokat a jelen kor egyre sürgetőbb kihívásaira. Köztük volt az Audi, a Bentley, az Elli és az Audi AG Környezetvédelmi Alapítványa által delegált csapat is.
Gálaest keretében mondott köszönetet a vállalat a jubiláló munkatársaknak
2023. 10. 27.
Impozáns gálarendezvényen vettek részt tegnap a 15, 25, 30 éves jubileumukat ünneplő kollégáink. A zártkörű eseménynek az Audi Aréna adott otthont, és közel 500 munkatársunk fogadta el a meghívást. Generációnyi emlék, élmény, tapasztalat találkozott egymással, régi barátok, meghatottságtól könnyes szemű kollégák idézték fel a sokuk számára már 30 éves audis múltjukat.
audi audi
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Személyre szabott információkért és legújabb álláslehetőségeinkért iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!