Karrier az Audi Hungariánál

Szaktudás és rugalmasság. Megbízhatóság, sokszínűség és szinergiák. A legmagasabb szintű kompetenciák. Kiváló alapok, melyeknek köszönhetően az Audi Hungaria az elmúlt harmincegy év alatt az egész Volkswagen Konszernre kiterjedő, teljes tevékenységi spektrumot lefedő vállalattá, ezzel párhuzamosan pedig a világ legnagyobb motorgyárává és az egyik legmodernebb járműgyárává fejlődött.

Győrben fejlesztünk és gyártunk motorokat az AUDI AG számára és a Volkswagen Konszern további vállalatainak. Évente több mint 170.000 Audi készül nálunk, emellett pedig karosszéria-elemeket gyártunk az Audi és a Volkswagen Konszern exkluzív és sportmodelljeihez. Kompetenciaalapú szolgáltatásaink immár világszerte a lehető legmagasabb minőségben szolgálják ki vevőinket, 12 000 munkatársunkkal nap mint nap egy egész ökoszisztéma fennállásáért és működtetéséért vagyunk felelősek.

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit! 

Kövess minket social media felületeinken is, hogy ne maradj le a neked szóló lehetőségekről!

Facebook: Audi Hungaria Karrier | Instagram: @audikarrier | Youtube: Audi Hungaria Győr | Linkedin: Audi Hungaria


Szakembereknek

Keresd legújabb nyitott pozícióinkat műszaki, IT és gazdasági területeinken egyaránt! Szakmai kihívások széles spektrumából választhatsz, rugalmas munkaidővel és többpilléres juttatási csomagunkkal biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.
Ismerd meg nemzetközi kapcsolatrendszerünket, strukturált munkamódszereinket és csatlakozz hozzánk Győrben!
Szakembereknek
Pályakezdőknek

Pályakezdőknek

Folyamatosan frissülnek nyitott pozícióink, találd meg te is a végzettségednek megfelelő új kihívást! Kövesd állásportálunk kínálatát és jelentkezz online álláslehetőségekre akár IT, gazdasági vagy műszaki végzettséggel.

Hallgatóknak

A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van valós tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk, munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.
Hallgatóknak

Karrierhíreink

Audisok a nagyvilágban – az e-mobilitás útja Győrtől Kasselig
2024. 07. 22.
Schmidt István mérnök kollégánkat a hosszútávú kapcsolatok jellemzik, hiszen 2013 óta szoros kötelék fűzi vállalatunk műszaki területeihez, továbbá már 10 éve foglalkozik elektromotorokkal, amelyre nagyon büszke. Számos mérföldkövet tudhat maga mögött karrierjében, ezen időszak alatt megélt kihívásai ösztönözték arra, hogy egy külföldi kiküldetés alkalmával még tovább szélesítse látókörét. Szakmai sikereiről, izgalmas feladatairól és kasseli kiküldetésének részleteiről cikkünkben olvashattok.
Level Up – Beszállítói szerepkörrel bővül a SZEngine Motorfejlesztő Csapat portfóliója
2024. 06. 27.
Az Audi Hungaria szponzorált csapata, a SZEngine Motorfejlesztő Csapat az idei évben új szintre emelte teljesítményét, hiszen fejlesztői tevékenységük mellett az Óbudai University Racing Team versenyzői csapatának beszállítójává váltak. A SZEngine Motorfejlesztői Csapat 2008-ban jött létre az Audi Hungaria Belsőégésű Motorok Tanszékének és a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak kezdeményezésére. Az Audi Hungaria a kezdetektől támogatója és szponzora a győri csapatnak.
Audisok a nagyvilágban – hobbi és szakmai fejlődés találkozása
2024. 06. 19.
Nemes Alexandra 2014-ben, egy egyetemisták részére szervezett gyárlátogatás alkalmával találkozott először az Audi Hungariával, ahol a modern gyártósorok működése, a gyár monumentalitása és az előadó mérnökök szakmaisága azonnal meggyőzték, hogy vállalatunknál alapozza meg mérnöki karrierjét. Mivel Szandra egyik legfőbb hobbija az utazás és az idegen kultúrák megismerése, emellett nagyon fontos számára nyelvtudásának tovább fejlesztése, ezért kézenfekvő volt, hogy elfogadja a németországi kiküldetés lehetőségét. Cikkünkből megismerhetitek Ingolstadtban ezidáig szerzett élményeit és tapasztalatait.
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Személyre szabott információkért és legújabb álláslehetőségeinkért iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!