Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Van egy város Európa szívében, Győr, ahol 1993-ban otthonra lelt a német Audi AG magyarországi leányvállalata. Ha érdekel, hogy teremtünk mi értéket, lépj be velünk az Audi Hungaria világába!

Hírek

A vállalat életének mindennapjaitól a nemzetgazdaságot érintő mérföldkő-beruházásokig.

Híreink között olvasva betekintést nyerhet a négy karika embléma mögé, egy kisvárosnyi szakmai közösség mindennapi munkájába, értesülhet a legújabb járműipari fejlesztésekről, innovációkról, melyek napjainkban születnek, és a jövőnket formálják. Közelebb kerülhet a számunkra fontos értékekhez, átélheti vállalatunk meghatározó pillanatait, részese lehet az Audi Hungaria világának.

Kollégánk, aki berregve jött a világra
Kollégánk, aki berregve jött a világra - 2022. 05. 10.
Kocsis Imre saját bevallása szerint „berregve jött a világra”, hiszen gyermekkora óta a motorok, az autók szerelmese. Azon szerencsés emberek közé tartozik, akiknek a munkája és a hobbija szinte teljesen összefonódik, ugyanis főállásban az AUDI HUNGARIA Zrt. technikusa, míg szabadidejében rally autóversenyző. Szerencsés abból a szempontból is, hogy mindkét területen felfelé ível pályája, mert munkahelyén egyre összetettebb feladatokat oldhat meg, a sportágában pedig egyre magasabb osztályokban állja meg a helyét.
Ipari célú 5G teszthálózat az Audi Hungariánál
Ipari célú 5G teszthálózat az Audi Hungariánál - 2022. 05. 03.
Győr, 2022. május 03. – Az Audi Hungaria gyártási folyamataiban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a digitalizáció. A gyártás során használt eszközök és a készülő termékek önállóan kommunikálnak egymással az értéklánc mentén. A digitális kommunikáció elengedhetetlen feltételei a gyors, vezeték nélküli hálózatok, melyek új minőséget jelentenek az adatkapcsolatokban. Ennek érdekében az AUDI HUNGARIA Zrt. kísérleti jelleggel hozott létre 5G alapú kapcsolatot valós termelési körülmények között.
Szakma Sztár díjakat nyertek az Audi Hungaria tanulói
Szakma Sztár díjakat nyertek az Audi Hungaria tanulói - 2022. 04. 27.
Budapest/Győr, 2022. április 27. – Ma adták át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, immár 15. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztivál legjobbjainak járó díjakat. Az elismert országos tanulmányi versenyen az Audi Hungaria két tanulója is dobogós helyezést ért el: Fábián László alternatív járműhajtási technikus tanulónk, aki első, és Entresz Milán gépi forgácsoló tanulónk, aki második helyen végzett. A budapesti döntőbe jutásért a tanulók összesen 65 szakmában méretették meg magukat három fordulón keresztül, melynek során az elméleti és gyakorlati tudásukat is bizonyítani kellett.
Audi Hungaria Shared Competence Center (SCC)
Audi Hungaria Shared Competence Center (SCC) - 2022. 04. 12.
Győr, 2022. április 12. – Az Audi Hungaria közel 30 éves motor- és járműgyártó tapasztalata mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a munkatársak kompetenciáira épülő szolgáltatások fejlesztésére, amelyeket az egész Volkswagen Konszern számára nyújt. Az elsősorban a Műszaki Fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területéhez kapcsolódó szolgáltatások beépülnek az ügyfelek értékláncába, segítségükkel a folyamatok és a tevékenységek egységesebbek és hatékonyabbak lehetnek, és a szinergiákat is növelni lehet a konszernen belül. A Shared Competence Centerhez tartozó területek már ma is közel 800 munkatársat foglalkoztatnak, és jelentősen hozzájárulnak a Volkswagen Konszern és az Audi Hungaria gazdasági sikereihez.
audi audi
Audi Hungaria a társadalomért

Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993 óta fontos tényezője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. Vállalatunk számára természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a város polgárainak életminőségét javítja.

Audi Hungaria a környezetért

Minden út az első lépéssel kezdődik, és minden megtett lépéssel egyre közelebb kerülünk a kitűzött célunkhoz, egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz. Számunkra a fenntarthatóság nem maga a cél, hanem egy szemléletmód, amely valamennyi cselekedetünket áthatja.