Győr

Győr két világváros, Bécs és Budapest között pontosan félúton fekszik.

E városban emberemlékezet óta lüktető városi élet zajlik: sokszínű kultúra, nagy hagyományokkal rendelkező ipar és gazdag kereskedelem teszi vonzóvá a települést.

Győr a Kárpát-medence északnyugati szegletében, a Kisalföld központjában helyezkedik el.

A város sajátos jellegét történeti hivatása, az itt működő országos hivatalok, egyházak, a helyi szellemi és kulturális élet hagyományai határozták meg. A település számára azonban a gazdaság, a kereskedelem és az ipar fejlesztése is minden időben életfontosságú volt. Az ipar ma is tartó lendületes fejlődése a település egészének növekedését és gyarapodását is segíti. Győr-Moson-Sopron megye a Kisalföld, az Alpokalja és a Bakonyalja részeit öleli magába. A mai megye a hajdani három önálló vármegye maradékának összevonásából keletkezett közigazgatási egység (Győr, Moson és Sopron vármegyék).

A megye Északnyugat-Dunántúl sarkában, Ausztriával, és Szlovákiával közös határ térségében található. Sajátos helyzetét fokozza, hogy a szomszédos országok fővárosai olyan közel találhatók az országhatárhoz, hogy kulturális és gazdasági vonzáskörzetük - a határok átjárhatóságának függvényében - jelentős területet fed le a megyéből. A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. létrehozásának elsődleges célja a külföldi tőke letelepítése volt. Az ipari park 126 ha területen épült meg, ahol komplett infrastruktúrával rendelkező ingatlanok várják a befektetőket.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001