Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Köszöntünk az Audi Hungariánál!

Van egy város Európa szívében, Győr, melyben 1993-ban otthonra lelt a német Audi AG magyarországi leányvállalata. Ha érdekel, hogy teremtünk mi értéket, lépj be velünk az Audi Hungaria világába!

Hírek

A vállalat életének mindennapjaitól a nemzetgazdaságot érintő mérföldkő-beruházásokig.

Híreink között olvasva betekintést nyerhet a négy karika embléma mögé, egy kisvárosnyi szakmai közösség mindennapi munkájába, értesülhet a legújabb járműipari fejlesztésekről, innovációkról, melyek napjainkban születnek, és a jövőnket formálják. Közelebb kerülhet a számunkra fontos értékekhez, átélheti vállalatunk meghatározó pillanatait, részese lehet az Audi Hungaria világának.

Audi Hungaria a fenntartható jövőért
Audi Hungaria a fenntartható jövőért - 2021. 07. 19.
Az Audi Hungaria július 1-jétől zárt körforgásba vezette az alumíniumot az Aluminium Closed Loop projekttel Környezetvédelmi hét a munkatársak számára a fenntarthatóság jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket egyre környezetbarátabb módon fejlesszük és gyártsuk, ezáltal folyamatosan csökkentve ökológiai lábnyomunkat”
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén - 2021. 07. 16.
Új vizsgálóberendezés az elektromotorok és az elektromos hajtások fejlesztésére a fenntartható mobilitás jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Műszaki Fejlesztésünk az AUDI AG harmadik legnagyobb fejlesztési- és kompetenciaközpontja a szimuláció, akusztika- és szilárdságtani vizsgálatok terén“
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora - 2021. 06. 14.
Győr, 2021. június 14. – Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter látogatást tett a mai napon az Audi Hungariánál.
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben - 2021. 06. 11.
Évről-évre több száz fiatal bővíti és fejleszti tudását 14 szakmában Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Célunk, hogy tanulóink az iskolában megszerzett elméleti tudást vállalatunknál, modern ipari környezetben ültessék át a gyakorlatba“
audi audi
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért
Audi Hungaria a társadalomért

Audi Hungaria a társadalomért

Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993 óta fontos tényezője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. Vállalatunk számára természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a város polgárainak életminőségét javítja.

Audi Hungaria a környezetért

Minden út az első lépéssel kezdődik, és minden megtett lépéssel egyre közelebb kerülünk a kitűzött célunkhoz, egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz. Számunkra a fenntarthatóság nem maga a cél, hanem egy szemléletmód, amely valamennyi cselekedetünket áthatja.