Vállalati kultúra

Az értékek határozzák meg, hogy kik és milyenek vagyunk. Ahogyan magánéletünkben úgy a munkában is befolyásolják az értékek viselkedésünket, cselekedeteinket, döntéseinket, kapcsolatainkat. Az értékek és normák kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vállalat életében is.

Az Audi Hungariánál 2010 szeptemberében indult „Az együttműködés kultúrája” nevű projekt, amely célul tűzte ki a vállalati kultúra vizsgálatát és annak továbbfejlesztési lehetőségeinek kidolgozását. A projektmunka során összegyűjtötték és megvizsgálták a vállalat legfontosabb értékeit. A felmérés egyértelműen kimutatta, hogy a vállalat erőssége a rugalmasság, a kiváló minőségre való törekvés, a gazdaságosság és a célorientáltság. Ezeket az értékeket a vállalat munkatársai pozitívan értékelik, magától értetődők számukra és tudatosan ezek mentén cselekszenek. A megbízhatóság szintén alapvető tényező munkatársaink számára, melynek meglétére folyamatosan törekszenek. Vállalatunk munkatársai kiemelt fontosságúnak értékelték a tiszteletet, a felelősségvállalást, az adott szó értékét, a bátorságot és azt, hogy szenvedéllyel végzik, amit csinálnak. A projekt feladatául tűzte ki, hogy kidolgozza, milyen módon lehet tudatosítani ezeket az értékeket.

A projekt lezárásaként az öt értékről - tisztelet, kötelezettségvállalás, csapatmunka, szenvedély, bátorság - kiadvány is készült. A Kultúra-iránytű füzetecske az értékeken kívül fontos javaslatokat és aranyszabályokat foglal össze a vállalati kultúrára vonatkozóan. Az értékek tudatosítása a vállalat dinamikus fejlődésének emberi oldalát erősíti és hosszútávon biztosítja az Audi Hungaria továbbfejlődését is.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001