Audi Hungaria: „Adni jó!”
Audi Hungaria: „Adni jó!” - 2018. 12. 14.
Győr, 2018. december 14. – A négykarikás vállalat munkatársai idén is bizonyították, hogy „Adni jó”. Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett a vállalat, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze 2 millió forintot meghaladó értékben. A munkatársaknak emellett lehetőségük volt ajándékcsomagokat adományozni, melyekből 350 darab gyűlt össze játékokkal, ruhaneművel, könyvekkel. Így a győri audisok több száz rászoruló karácsonyát teszik szebbé.
„TT 20 years” limitált kiadású modellek az Audi Hungariától
„TT 20 years” limitált kiadású modellek az Audi Hungariától - 2018. 12. 04.
• Megújult a győri Audi TT harmadik generációja • Limitált kiadású „TT 20 years” Coupé és Roadster modellekkel indul az értékesítés • Több mint 600 000 Audi TT készült 1998 óta Győrben
Az Audi Hungaria a legvonzóbb autóipari gyártó vállalat
Az Audi Hungaria a legvonzóbb autóipari gyártó vállalat - 2018. 11. 21.
• Munkáltatói díjat vehetett át az Audi Hungaria • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Az elismerés személyügyi célkitűzéseinket tükrözi“ • A vállalat több mint 12 900 munkatársat foglalkoztat
Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért
Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért - 2018. 11. 12.
Díjazott: Tetiana Baranovska Győr, 2018. november 11. – Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak. A vállalat által öt éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának, kimagasló balettművészi teljesítményének elismeréseként. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.
Magas állami kitüntetés: A Magyar Érdemrend középkeresztjét vette át Peter Kössler, az AUDI AG termelésért felelős igazgatósági tagja
Magas állami kitüntetés: A Magyar Érdemrend középkeresztjét vette át Peter Kössler, az AUDI AG termelésért felelős igazgatósági tagja - 2018. 11. 08.
Budapest, 2018. november 8. – Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere csütörtökön a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntette ki Peter Kösslert, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagját és az AUDI HUNGARIA Zrt. felügyelőbizottságának elnökét.
Új igazgatósági tag a motorgyártás élén az Audi Hungariánál: Thoralf Hanschel követi Herbert Steinert
Új igazgatósági tag a motorgyártás élén az Audi Hungariánál: Thoralf Hanschel követi Herbert Steinert - 2018. 10. 29.
• Thoralf Hanschel november 1-jétől irányítja a motorgyártás területét az Audi Hungariánál • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Thoralf Hanschel szaktudása által a vállalat folytatni fogja a motorgyártásban elért sikeres fejlődést és átalakulást“ • Az eddigi motorgyártásért felelős igazgatósági tag, Herbert Steiner a Volkswagen komponensgyártás területén a Motor és Öntöde vezetését veszi át Wolfsburgban
Négykarikás adomány a győri kórház Sebészeti Osztálya számára
Négykarikás adomány a győri kórház Sebészeti Osztálya számára - 2018. 10. 15.
Győr, 2018. október 15. – Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében újabb adománnyal segíti a régió egészségügyi ellátását. A négykarikás vállalat adománya a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Általános- és Mellkassebészeti Osztályának az invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark-fejlesztését és bővítését tette lehetővé.
Láthatatlan szék és más ergonómiai eszközök tesztje az Audi Hungariánál
Láthatatlan szék és más ergonómiai eszközök tesztje az Audi Hungariánál - 2018. 10. 09.
Győr, 2018. október 9. – Az Audi Hungariánál az elmúlt időszakban a munkavégzést segítő ergonómiai eszközöket teszteltek. Négy különböző készüléket próbáltak ki, melyek hozzásegíthetik a munkatársakat a kényelmesebb tartáshoz és bizonyos izomcsoportok tehermentesítésében is szerepük van.
Audi Hungaria: 25 éve tartó sikertörténet
Audi Hungaria: 25 éve tartó sikertörténet - 2018. 09. 20.
• Az Audi Hungariánál elindult az új Audi Q3 modell gyártása, a jövőben elektromos meghajtású autók is készülnek Győrben • Bram Schot, az AUDI AG igazgatótanácsának megbízott elnöke: „Az Audi Hungaria kompetenciaközpontként erősíti versenyképességünket az Audi globális termelési hálózatában“ • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az évek során a világ egyik legnagyobb motorgyárává és az egyik leginnovatívabb járműgyárává fejlődtünk“
Önkéntes audisok hagyták ott kéznyomukat a régió 27 intézményében
Önkéntes audisok hagyták ott kéznyomukat a régió 27 intézményében - 2018. 09. 17.
• Az AUDI HUNGARIA Zrt. ötödik Önkéntes Napján több mint 400 munkatárs köteleződött el 27 projekt mellett • 2014 óta összesen közel 130 szociális kezdeményezést valósítottak meg önkéntes audisok • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „A társadalmi felelősségvállalás jegyében rendezvényünkkel immár hagyományt teremtettünk”
Átadták az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ óvodáját
Átadták az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ óvodáját - 2018. 09. 14.
• Több mint 1 500 négyzetméteres új óvodaépület készült el • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Szívből támogattuk a kultúrákat átfogó intézmény létrehozását”
Az első győri SUV: az Audi Q3 gyártásindítása az Audi Hungariánál
Az első győri SUV: az Audi Q3 gyártásindítása az Audi Hungariánál - 2018. 08. 28.
• Eldördült a startpisztoly a prémium kompakt SUV második generációjának gyártásához • Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „A Q-modell gyártása biztosítja a vállalat hosszú távú sikerét“

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap