Elkészült a 100 000. hibridautó
Elkészült a 100 000. hibridautó - 2022. 05. 20.
Győr, 2022. május 20. – A mai napon legördült az Audi Hungariánál a 100 000. hibridautó a gyártósorról: egy Audi Q3 Sportback 45 TFSI e District-zöld színben, amely Németországba indult útnak első tulajdonosához. A vállalat járműgyártása 2019-ben lépett az elektromobilitás útjára a mild hibrid technológiájú járművek gyártásával, amelyet 2020-ban a plug-in hibrid technológiájú Audi Q3 modellek gyártása követett. A járműgyártásban folyamatosan nő az elektromos hajtásláncú járművek aránya.
Kollégánk, aki berregve jött a világra
Kollégánk, aki berregve jött a világra - 2022. 05. 10.
Kocsis Imre saját bevallása szerint „berregve jött a világra”, hiszen gyermekkora óta a motorok, az autók szerelmese. Azon szerencsés emberek közé tartozik, akiknek a munkája és a hobbija szinte teljesen összefonódik, ugyanis főállásban az AUDI HUNGARIA Zrt. technikusa, míg szabadidejében rally autóversenyző. Szerencsés abból a szempontból is, hogy mindkét területen felfelé ível pályája, mert munkahelyén egyre összetettebb feladatokat oldhat meg, a sportágában pedig egyre magasabb osztályokban állja meg a helyét.
Ipari célú 5G teszthálózat az Audi Hungariánál
Ipari célú 5G teszthálózat az Audi Hungariánál - 2022. 05. 03.
Győr, 2022. május 03. – Az Audi Hungaria gyártási folyamataiban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a digitalizáció. A gyártás során használt eszközök és a készülő termékek önállóan kommunikálnak egymással az értéklánc mentén. A digitális kommunikáció elengedhetetlen feltételei a gyors, vezeték nélküli hálózatok, melyek új minőséget jelentenek az adatkapcsolatokban. Ennek érdekében az AUDI HUNGARIA Zrt. kísérleti jelleggel hozott létre 5G alapú kapcsolatot valós termelési körülmények között.
Szakma Sztár díjakat nyertek az Audi Hungaria tanulói
Szakma Sztár díjakat nyertek az Audi Hungaria tanulói - 2022. 04. 27.
Budapest/Győr, 2022. április 27. – Ma adták át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, immár 15. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztivál legjobbjainak járó díjakat. Az elismert országos tanulmányi versenyen az Audi Hungaria két tanulója is dobogós helyezést ért el: Fábián László alternatív járműhajtási technikus tanulónk, aki első, és Entresz Milán gépi forgácsoló tanulónk, aki második helyen végzett. A budapesti döntőbe jutásért a tanulók összesen 65 szakmában méretették meg magukat három fordulón keresztül, melynek során az elméleti és gyakorlati tudásukat is bizonyítani kellett.
Audi Hungaria Shared Competence Center (SCC)
Audi Hungaria Shared Competence Center (SCC) - 2022. 04. 12.
Győr, 2022. április 12. – Az Audi Hungaria közel 30 éves motor- és járműgyártó tapasztalata mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a munkatársak kompetenciáira épülő szolgáltatások fejlesztésére, amelyeket az egész Volkswagen Konszern számára nyújt. Az elsősorban a Műszaki Fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területéhez kapcsolódó szolgáltatások beépülnek az ügyfelek értékláncába, segítségükkel a folyamatok és a tevékenységek egységesebbek és hatékonyabbak lehetnek, és a szinergiákat is növelni lehet a konszernen belül. A Shared Competence Centerhez tartozó területek már ma is közel 800 munkatársat foglalkoztatnak, és jelentősen hozzájárulnak a Volkswagen Konszern és az Audi Hungaria gazdasági sikereihez.
Az Audi Hungaria más vállalatok számára is elérhetővé teszi szakképzési rendszerét
Az Audi Hungaria más vállalatok számára is elérhetővé teszi szakképzési rendszerét - 2022. 04. 11.
Győr, 2022. április 11. – Az Audi Hungaria 2002-ben vezette be a duális szakképzés rendszerét, amely a vállalat munkaerő-utánpótlásának egyik biztos alapja. Az Audi Hungaria azonban a jövőben nem csak saját szakembereit képezi majd az elismert duális szakképzésében, hanem ezt a lehetőséget a régió más vállalatai számára is elérhetővé teszi. A régióban több olyan munkáltató is található, ahol a duális képzéshez szükséges feltételek nem biztosítottak, de szeretnének magasabb szintű, szélesebb körű ismereteket nyújtani tanulóik számára. Az Audi Hungaria Képzőközpontjával történő együttműködés erre kínál megoldást.
Shared Competence Center - ről bővebben...
Shared Competence Center - ről bővebben... - 2022. 04. 11.
Vállalatunknál egyre fontosabb szerepet tölt be a Shared Competence Center, és most eljött az ideje, hogy a nyilvánosságnak is bemutassuk ezt a területet.
Közös innovációs projektek az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében
Közös innovációs projektek az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében - 2022. 04. 07.
Győr, 2022. április 7. – Együtt az innovációért: az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem a jövőben közösen dolgozik innovatív fenntarthatósági projekteken. Az erről szóló együttműködési megállapodást a mai napon írta alá Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja, valamint Dr. Knáb Erzsébet, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke és Filep Bálint, az egyetem elnöke Prof. Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter jelenlétében Zalaegerszegen, a ZalaZone tesztpályán. A közös innovációs projektek fókuszában az alternatív üzemanyagok kutatása és validálása, a hidrogén ipari felhasználási lehetőségeinek, valamint a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének vizsgálatai állnak.
Következik a Next level!
Következik a Next level! - 2022. 04. 06.
Az autóipar átalakulásáról, az Audi Hungaria jövőképességéről, vállalatunk VW konszernen belüli megítéléséről, de mindenekelőtt az új vállalati stratégiáról, azaz a „Next level – Audi Hungaria 2.0” – ról kérdeztük Alfons Dintnert, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökét.
Munka mellett egyetem és hangszerkészítés...semmi nem lehetetlen!
Munka mellett egyetem és hangszerkészítés...semmi nem lehetetlen! - 2022. 03. 31.
Idén 27 éve dolgozik az Audi Hungariánál Bendl Tamás analízismérnök. A cégnél a motorgyárban gépkezelőként kezdte pályafutását, s ma már a járműgyári beszállított alkatrészekkel foglalkozó csapatnál méréstechnikai munkakörben dolgozik. Szabadidejét is aktívan tölti, nemes fából készít dobfelszereléseket, melyek egyedi hangzását a külföldi vásárlók is értékelik.
Karosszériaelemek az Audi A8 L Horch luxuslimuzin számára
Karosszériaelemek az Audi A8 L Horch luxuslimuzin számára - 2022. 03. 29.
Győr, 2022. március 29. – Az Audi Hungaria 2005-ben nyitotta meg Szerszámgyárát, ahol a présüzemekben és a karosszériagyártásban használatos gyártóberendezések, valamint a konszern szuper-sportmodelljei számára készülnek exkluzívszériás karosszériaelemek. A folyamatosan bővülő, Közép-Kelet-Európa legnagyobb Szerszámgyárának portfólióját eddig kizárólag sportmodellek alkották, a sorozatgyártás most azonban az Audi A8 L Horch luxuslimuzin karosszériaelemeivel bővült.
A jövőben CUPRA modell is készül Győrben
A jövőben CUPRA modell is készül Győrben - 2022. 03. 23.
Győr, 2022. március 23. – Az Audi Hungaria a Volkswagen Konszern világszintű termelési hálózatának meghatározó tagjaként számos szolgálatást nyújt a konszern különböző márkái számára. Ennek következő lépéseként a jövőben a járműgyártás termékportfóliója egy további koszernmárka új modelljével bővül: Az Audi Hungaria 2024-től a CUPRA márka egy SUV modelljének gyártását kezdi meg, amelynek előkészületei már megkezdődtek a vállalatnál.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap