keresés
Győri öthengeres motor az „Év nemzetközi motorja”
Győri öthengeres motor az „Év nemzetközi motorja” - 2017. 06. 21.
Győr, 2017. június 21. – Az Audi 2,5 literes TFSI motorja nyerte „Az év nemzetközi motorja“ díjat a 2-2,5 literes kategóriában. Az erőforrás 2008 óta készül az Audi Hungariánál és immár sorozatban nyolcadik alkalommal nyerte el a rangos díjat.
Az Akadémia és az MTA SZTAKI képviselői az Audi Hungariánál
Az Akadémia és az MTA SZTAKI képviselői az Audi Hungariánál - 2017. 06. 19.
Győr, 2017. június 16. – A Magyar Tudományos Akadémia képviseletében Prof. Bokor József, alelnök és Prof. Monostori László, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) igazgatója Dr. Knáb Erzsébettel, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagjával folytattak megbeszélést a járműipar előtt álló kihívásokról és a jövőbeli együttműködési lehetőségekről, majd megtekintették az AUDI HUNGARIA Zrt. járműgyártását.
Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből
Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből - 2017. 05. 26.
Győr, 2017. május 26. – Az Audi Hungariánál elkészültek az első egyedi lakkozású Audi TT RS modellek. A sportos Audi TT RS modellek sorozatgyártása tavaly indult el Győrben, eddig kizárólag szériaszínben készültek a sportos dizájnikonok. Most azonban valóban különleges, egyedi színre lakkozták őket az Audi Hungaria munkatársai: erikaviolett, limezöld és wodokék színekben gördültek le a 400 lóerős sportautók a gyártósorról, amelyek meg sem állnak Kínáig, ugyanis valamennyi egyedi színű autót kínai ügyfél rendelte.
Pályaorientáció Audi-módra
Pályaorientáció Audi-módra - 2017. 05. 22.
Győr, 2017. május 19. – Több száz általános iskolás tanuló látogatta meg a közelmúltban az Audi Hungaria Oktatóközpontját. A Győrből és a régió településeiről érkezett felső tagozatosok megismerkedhettek olyan fontos autóipari szakmákkal, amelyek elsajátításával megalapozhatják a jövőjüket.
  Sárkányhajók és szabadtéri tornaeszközök az Audi Hungaria jóvoltából
Sárkányhajók és szabadtéri tornaeszközök az Audi Hungaria jóvoltából - 2017. 05. 06.
Győr, 2017. május 6. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a hétvégén újabb adománnyal járult hozzá a győri fiatalok sportolási feltételeinek javításához. Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs igazgatója és Kadler Gusztáv, a Győri Vízisport Egyesület szakosztályvezetője az egyesület telephelyén két sárkányhajót és szabadtéri tornaeszközöket adott át a vízisportokat űzőknek.
Oktatás új robotokkal az Audi Q3-ra készülve
Oktatás új robotokkal az Audi Q3-ra készülve - 2017. 05. 02.
Győr, 2017. május 2. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. Oktatóközpontjában ma üzembe helyeztek két új, innovatív robotcellát, amik a Q3 gyártásához biztosítják a képzést. A robotcellák segítségével az SUV modell gyártásához szükséges új technológiákat sajátítják el a munkatársak és a szakmunkástanulók
Az Audi Hungaria a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítója
Az Audi Hungaria a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítója - 2017. 04. 19.
• Az olimpiai láng Audi A3 és Audi Q7 modellekben utazik • Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Prémiumgyártóként örömmel támogatjuk a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, Győr város meghatározó eseményét”
 Hatodik modell Győrből: az Audi Q4 is az Audi Hungariánál készül
Hatodik modell Győrből: az Audi Q4 is az Audi Hungariánál készül - 2017. 04. 11.
• Az Audi Compact Utility Vehicle modellje, az Audi Q4 2019-től Győrben készül • Prof. Dr. Hubert Waltl, az AUDI AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja: „Tovább növeljük versenyképességünket egy fontos szegmensben“ • Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Újabb jelentős mérföldkő vállalatunk életében“
Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott
Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott - 2017. 03. 29.
• Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari gyártó vállalata • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „Az elismerés a sikeres személyügyi stratégiánkat igazolja“ • Az Audi a régióban 30 000 embernek biztosít munkát
Audi Hungaria: stabil eredmények a 2016-os üzleti évben
Audi Hungaria: stabil eredmények a 2016-os üzleti évben - 2017. 03. 15.
• A vállalat 7 136 millió euró árbevételt ért el • Peter Kössler, az igazgatótanács elnöke: „Vállalatunk erőssége a stabil termelési- és pénzügyi eredményeinkben mutatkozik meg“
Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak
Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak - 2017. 03. 10.
Megkezdődött a harmadik RS modell sorozatgyártása Győrben Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az új modell további lendületet ad járműgyártásunknak”
Gázt ad az Audi Hungaria
Gázt ad az Audi Hungaria - 2017. 03. 07.
Győr, 2017. március 7. – Az Audi Hungaria tovább bővíti fejlesztési kompetenciáit. Az elektromotorok gyártása mellett további alternatív hajtások gyártásához építette fel szaktudását: az Audi A4 Avant g-tron motorja az első erőforrás egy Audi modell számára, melyet az Audi Hungaria vezetésével fejlesztettek, emellett ez az első CNG-motor, amelyet Győrben gyártanak. Az erőforrás sűrített földgázzal (Compressed Natural Gas – CNG) és benzinnel is üzemeltethető.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap