keresés
Magyar szakmunkástanuló a Volkswagen Konszern legjobbjai között
Magyar szakmunkástanuló a Volkswagen Konszern legjobbjai között - 2020. 11. 23.
Wolfsburg/Győr, 2020. november 23. – A Volkswagen Konszern az idei évben ezúttal online díjátadó keretében adta át a „Best Apprentice Award“ elismeréseket a nemzetközi szinten legjobban teljesítő, duális képzésben tanuló diákjainak. Kiemelkedő szakmai kompetenciái elismeréseként díjat vehetett át Gyurenka Richárd, aki így az Audi Konszern hét legjobb szakmunkástanulója közé került. Richárd idén júniusban kiváló eredménnyel végezte el a karosszérialakatos szakmát az Audi Hungaria duális szakképzésében, és azóta a vállalat munkatársaként a járműgyárban kamatoztatja szaktudását. A fiatal pályakezdő az elmúlt évben a magyarországi „Szakma Sztár” megmérettetés aranyérmese lett.
2020 Legvonzóbb Munkahelye Díj: első helyen az Audi Hungaria
2020 Legvonzóbb Munkahelye Díj: első helyen az Audi Hungaria - 2020. 11. 17.
Győr, 2020. november 17. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. kapta a „PwC 2020 Legvonzóbb Munkahelye Díj összesített 1. helyezése” címet, valamint a győri vállalat vehette át iparági kategóriában a legvonzóbb autóipari gyártó első helyét is.
Audi Hungaria: Caroline indítja útnak az autókat a tesztpályán
Audi Hungaria: Caroline indítja útnak az autókat a tesztpályán - 2020. 11. 13.
Győr, 2020. november 13. – A digitalizáció útján haladva a győri modellek prémium minőségének biztosítását egy új, innovatív megoldás segíti: a saját fejlesztésű CAROLINE (CAR-ALL-IN) rendszer, amely lehetővé teszi az autók hatékonyabb diagnosztikai tesztelését.
Az Audi-gyár névjegykártyája egyre vonzóbb
Az Audi-gyár névjegykártyája egyre vonzóbb - 2020. 11. 13.
Győr, 2020. november 13. – Alfons Dintner a Kisalföld napilapnak adott interjút, amelyben értékelte az elmúlt egy évet. „A Győrben naponta gyártott 9000 motorból már ma 600-700 elektromotor” – mondta az igazgatóság elnöke.
15 éves az Audi Hungaria szerszámgyára: Karosszériaelemek az Audi- és Volkswagen Konszern sportmodelljeihez
15 éves az Audi Hungaria szerszámgyára: Karosszériaelemek az Audi- és Volkswagen Konszern sportmodelljeihez - 2020. 11. 04.
• Győrben üzemel Közép-Kelet-Európa legnagyobb szerszámgyára • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Szerszámgyárunk a konszernen belül a nagy komplexitású külső karosszériaelemek specialistája”
Audi Hungaria Általános Művelődési Központ:10 éves a „Találkozások Iskolája”
Audi Hungaria Általános Művelődési Központ:10 éves a „Találkozások Iskolája” - 2020. 10. 09.
Győr, 2020. október 9. – Kerek jubileumot ünnepel az Az Audi Hungaria Iskola: az Általános Művelődési Központot 10 éve alapították az Audi Hungaria kezdeményezésére. Az intézmény ma magyar és német gyermekeknek német nyelvű alap- és középfokú oktatást biztosít az érettségi vizsgáig és az érettségi utáni szakmai végzettségig. A diákok tanulmányaik befejezésekor a német és a magyar állam által is elismert bizonyítványt szerezhetnek.
Van új a nap alatt: Győrben adták át Európa legnagyobb, tetőn kialakított napelemparkját
Van új a nap alatt: Győrben adták át Európa legnagyobb, tetőn kialakított napelemparkját - 2020. 10. 07.
• Az Audi Hungaria és az E.ON Hungária Csoport közös projektje • Több mint 36 000 napelem 160 000 négyzetméter tetőfelületen • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Ez a projekt fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk jelképe” • Kiss Attila, az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatója: „A beruházás mérföldkő egy karbonsemleges, fenntartható világ felé”
Fenntarthatóság az Audi Hungariánál: körforgásban az alumínium
Fenntarthatóság az Audi Hungariánál: körforgásban az alumínium - 2020. 10. 02.
• 2021-től indul a vállalat Aluminium Closed Loop projektje • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az alumínium körforgásba kapcsolásával nyersanyagot és energiát takarítunk meg, amellyel jelentősen csökkentjük ökológiai lábnyomunkat”
Erdőtelepítés
Erdőtelepítés - 2020. 09. 30.
Hogy vehessünk egy mély levegőt!
Lakkozó
Lakkozó - 2020. 09. 25.
A fenntartható gyártástechnológiák egyre fontosabb szerepet kapnak az autóiparban is.
Audi Hungaria: robot támogatja az emberi kezet a járműgyár e-laborjában
Audi Hungaria: robot támogatja az emberi kezet a járműgyár e-laborjában - 2020. 09. 23.
Győr, 2020. szeptember 23. – Az innováció jegyében az Audi Hungaria következetesen és fenntarthatóan újabb és újabb technológiákat alkalmaz mind a motor- mind a járműgyártás területén. Ennek legújabb példájaként a járműgyár minőségbiztosítási e-laboratóriumában egy érintést szimuláló robot, az úgynevezett Haptik robot végzi az autók belső terének érzet alapú komfortoptimalizálását. A vizsgálat során lényegében az emberi ujj szerepét támogatja, és méréseinek köszönhetően az olyan apró részletek, mit egy-egy kapcsoló vagy gomb megnyomása is tökéletesre hangolható.
Számunkra a hulladék valami új kezdetét jelenti
Számunkra a hulladék valami új kezdetét jelenti - 2020. 09. 19.
Ma van a szemétszedés világnapja.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap