23/09/21

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a győri Széchenyi István Egyetem díszpolgára

Győr, 2023. szeptember 21. – A Széchenyi István Egyetem Díszpolgára címmel tüntették ki  Alfons Dintnert, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnökét. Az elismerést az oktatás és az ipar együttműködése terén végzett kiemelkedő munkásságáért, valamint a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén végzett tevékenységéért vehette át. 

„Különleges megtiszteltetés számomra a Széchenyi István Egyetem Díszpolgára cím. Ez az elismerés megerősíti az inspiráció, az oktatás, a tudás és társadalmunk további fejlődése iránti elkötelezettségemet. Megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a Széchenyi István Egyetemmel közösen folytathatom a munkát az egész életen át tartó tanulás szeretetéért és egy jobb jövőért”, mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

A győri egyetem és az Audi Hungaria közötti szakmai kapcsolat az elmúlt évek során intézményesített együttműködéssé fejlődött. A Széchenyi István Egyetem aktívan formálja Győr jövőképét, ahogy az Audi Hungaria a régió legnagyobb iparági szereplőjeként alakítja  a mobilitás jövőjét.

a

 

Alfons Dintner 1987-ben kezdte meg szakmai pályafutását az AUDI AG-nál Ingolstadtban. Az Audi Hungariánál 2019. október 1. óta tölti be az igazgatóság elnöke pozícióját.

Új üzleti modellek implementálásával, új elektromotor generációk gyártásának győri megvalósításával nagyban hozzájárult a vállalat jövőképessége erősítéséhez.

 

A fiatal tehetségek képzése és támogatása alappillére az Audi Hungaria stratégiájának: kiemelt jelentőségű a gyakorlatorientált mérnökképzés, valamint a Széchenyi István Egyetemmel közös kutatási projektek.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html