24/07/31

Jótékony termékekkel vár az Audi Hungaria Shop

Győr, 2024. július 31. – Az Audi Hungariánál különleges nyári kollekcióval találkozhatnak a látogatók a kánikulában. A vállalat győri gyártótelephelyén található Audi Shopban számos exkluzív terméket vásárolhatnak most a látogatók, melyek olyan társadalmi vállalkozásoktól származnak, amelyek csökkent munkaképességűeket vagy mélyszegénységben élőket foglalkoztatnak, vagy épp a gyermekszegénység felszámolása a céljuk. A különleges termékek vásárlásán keresztül a vásárlók a Tű, Cérna, Szeretet, a Matyó Design és az Igazgyöngy Alapítvány munkáját támogathatják. 

A projekt keretében a Tű, Cérna, Szeretet csökkent munkaképességű munkavállalói tornazsákokat készítettek, a Matyó Design hagyományos matyó hímzéssel ellátott törölközőket kínál, az Igazgyöngy alapítvány pedig egyedileg tervezett hűtőtáskával készült. A termékeket mind meg lehet vásárolni az Audi Shopban, ezáltal is támogatva az alapítványok munkáját.

Az Audi Hungaria számára 1993-as alapítása óta magától értetődő a társadalmi szerepvállalás és számos jótékonysági projektet karolt fel az évek során. Eddig két alkalommal került megrendezésre a Jó Cselekedetek Hónapja, mely alatt az Audi Hungaria munkatársai önkéntes munkát vállaltak a térségben. A tavalyi évben a nemzetközi "Social Day" önkéntes nap keretében az Audi támogatásával és a munkavállalók önkéntes munkájával elindult az országban egyedülálló és városi szinten központosított "Fogadó" adományközpont. 2023-ban az Audi Hungaria „Tenni Jó!” önkéntes projektje nyerte a „Legjobb CSR Programért – Közös ügyek - közös felelősség” kategóriában a CSR Hungary Díjat. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html