keresés
Többszörös milliomos lett az Audi Hungaria
Többszörös milliomos lett az Audi Hungaria - 2016. 11. 29.
• Elkészült a 30 milliomodik motor és az 1 milliomodik autó Győrben • Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „Ez a mai kettős jubileum egy igazi csapatmunka eredménye.” • Borkai Zsolt, Győr polgármestere: „A mai nap a város és az Audi nagy családjának sikere.”
 Audi Hungaria, ahol a ruha teszi az ergonómiát
Audi Hungaria, ahol a ruha teszi az ergonómiát - 2016. 11. 22.
Győr, 2016. november 22. – Az Audi Hungaria új eszközt állított az ergonómia szolgálatába: a világviszonylatban is egyedülálló mozdulatelemző (Motion Capturing) rendszer digitalizálja az emberi mozgást, mely segíti a nem ergonomikus mozdulatok felismerését, így lehetővé teszi a munkahelyek és munkafolyamatok ergonómiai szempontok szerinti kialakítását, optimalizálását.
Pályán a legjobbak: UniRaceDay az Audi Hungáriánál
Pályán a legjobbak: UniRaceDay az Audi Hungáriánál - 2016. 11. 07.
Győr, 2016. november 4. – Felbőgtek a motorok az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél, ám ezúttal nem a Győrben készített Audi-modellek szolgáltatták a kellő hanghatást, hanem a vállalat által szponzorált hallgatói csoportok járművei gondoskodtak a decibelekről és a sebességről a ma megrendezett első UniRaceDay-en.
Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját
Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját - 2016. 10. 10.
Győr, 2016. október 10. – Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat Dr. Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. A nettó egymillió forintos pénzjutalommal járó elismerést a kuratórium az idei évben Daichi Uematsu-nak, a Győri Balett magántáncosának ítélte oda.
Audi Hungaria: Elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme
Audi Hungaria: Elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme - 2016. 10. 06.
Győr, 2016. október 6. – A terveknek megfelelően befejeződtek az Audi Hungaria új karosszériagyárának alapozási munkálatai. Ennek során mintegy 1800, átlagosan 8 méter mély cölöpöt helyeztek a földbe, melyek a 80 000 négyzetméter területű épület stabilitásáról gondoskodnak.
Párizsban mutatkozott be a legújabb győri RS modell
Párizsban mutatkozott be a legújabb győri RS modell - 2016. 09. 29.
Párizs/Győr, 2016. szeptember 29 . – Tovább bővül az Audi Hungaria RS modellpalettája: a párizsi autószalonon ünnepelte világpremierjét az Audi RS 3 Limousine, mely a Győrben készülő Audi A3 Limousine legsportosabb változata. Az Audi RS 3 Limousine-ban az Audi TT RS-ből már jól ismert új fejlesztésű öthengeres motor gondoskodik az egyedi vezetési élményről.
Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola
Befektetés a jövőbe: bővült és megújult az Audi Hungaria Iskola - 2016. 09. 28.
• Mintegy 3.100 négyzetméternyi új épület készült el az iskolabővítési projekt második ütemében • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az oktatás a jövőnkbe történő egyik legjobb és legfontosabb befektetés”
 Audi Hungaria: gyakornokból munkatárs, idén is századszor
Audi Hungaria: gyakornokból munkatárs, idén is századszor - 2016. 09. 23.
Győr, 2016. szeptember 23. – Csak az idei évben immár a századik olyan munkatárs karrierje indul a győri vállalatnál, aki gyakornokként kezdte pályafutását: Sáfrányos Zsoltot Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója köszöntötte első munkanapján. A Széchenyi István Egyetem frissdiplomás járműmérnöke alkatrészfelelős mérnökként kamatoztatja Audis gyakornokként megszerzett tudását a jövőben.
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját - 2016. 09. 14.
Győr, 2016. szeptember 14. – Nora Mörk a Győri Audi ETO KC új igazolása egy Audi A4 Avanttal kezdi meg a szezont, amelyet a mai napon dr. Bartha Csaba, a Győri AUDI ETO KC elnöke és Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője adott át a norvég klasszisnak.
500 Audis önkéntes bevetésen
500 Audis önkéntes bevetésen - 2016. 09. 12.
• 30 közhasznú projekt az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A társadalmi felelősségvállalás alapvetés az Audi Hungariánál“ • Négy kiemelt projekt a győri régióban
Elmélet és gyakorlat kéz a kézben: újabb duális szakirány Győrben
Elmélet és gyakorlat kéz a kézben: újabb duális szakirány Győrben - 2016. 09. 09.
• Ősztől villamosmérnök duális felsőfokú képzés indult az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem együttműködésében • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az elméleti és gyakorlati oktatás ötvözésének kiváló formája a duális felsőfokú képzés”
Két új szakmával bővül az Audi duális szakképzése
Két új szakmával bővül az Audi duális szakképzése - 2016. 09. 05.
Győr, 2016. szeptember 5. – Az Audi Hungaria startra kész a tanévkezdésre és kibővült képzési palettával várja a diákokat.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap