Logisztika

Az Audi Hungaria a termelés zavartalan működtetése érdekében fejlett logisztikai infrastruktúrát épített ki, amelyet a logisztikai folyamatba beépített okos megoldások is támogatnak, mint például a modern vezető nélküli szállítórendszerek és -eszközök, valamint digitális segédeszközök. A belső anyagáramlást úgy irányítják, hogy csak a termeléshez közvetlenül szükséges alkatrészek álljanak rendelkezésre, így nincs szükség költséges átmeneti raktárakra, ennek eredményeként nő a termelékenység.

Az alapanyagok, alkatrészek, valamint a kész motorok és autók szállítása a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva elsősorban vasúton történik.

A gyárbővítés kapcsán újonnan létesített vágányhálózat nyolc kilométer hosszú, a gyár területén belüli vasúti pálya 30%-kal bővült.

Az elmúlt években az Audi Hungaria folyamatosan bővítette logisztikai infrastruktúráját. 2015-ben adta át a vállalat a második, 80 000 m2 területű Logisztikai Központját, valamint egy új híd és egy további árufogadó csarnok teszi teljessé a bővítését.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001