Minőségirányítás

Az Audi Hungaria stratégiai céljainak megvalósításához – prémium minőségű, innovatív termékek előállítása a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben, minimális tőkelekötés mellett – a minőségügyi területek által végzett tevékenységek jelentős mértékben hozzájárulnak. A vállalat minőségbiztosítási rendszerének kidolgozása a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet által kiadott EN ISO 9001 szabvány, valamint a német autóipari szövetség által kiadott VDA 6.1  - speciális követelmények az ISO 9001 szabvány alkalmazásához gépjárműipari termékeket és ilyen rendeltetésű alkatrészeket gyártó szervezetek részére – követelményrendszere alapján történt. A vállalat minőségirányítási rendszerének működését a minőségbiztosítás területe koordinálja, amely a szakterületeket támogató tevékenysége mellett a termékek, folyamatok rendszeres minőségügyi felülvizsgálatát is végrehajtja auditok formájában. Az Audi Hungaria minőségbiztosítási tevékenysége a vállalat két fő tevékenységének megfelelően motorgyártási és járműgyártási minőségbiztosítási területekre tagolódik. A magasan képzett munkatársi kör jelentősen hozzájárul a prémium minőségű gépjárművek, motorok gyártásához.

Letölthető fájlok:

Minőségpolitika

A minőségpolitika a vállalat tevékenységének minőségügyi célkitűzéseit, és azok elérési módját rögzíti, valamint összhangban áll a vállalat általános célkitűzéseivel.

Az Audi Hungaria minőségpolitikája a vállalat stratégia alapján az ügyvezetés által került kialakításra.

Letölthető fájlok:

Minőségbiztosítás

Az Audi Hungaria minőségbiztosítási tevékenysége a vállalat két fő tevékenységének megfelelően motorgyártási és járműgyártási minőségbiztosítási területekre tagolódik.

A tevékenységek:

  • kapcsolattartás a beszállítókkal
  • a gyártási területek operatív támogatása (belső reklamációkezelés, analízis,mérés,stb.)
  • kapcsolattartás a vevőkkel

A magasan képzett munkatársi kör jelentősen hozzájárul a prémium minőségű gépjárművek, motorok gyártásához.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001