Műszaki fejlesztés

Hogy mindig jobbak és jobbak lehessünk.

A gyár 2001 óta rendelkezik saját műszaki fejlesztéssel, az akkor átadott Motorfejlesztő Központban jelenleg több mint 300 mérnök és munkatárs dolgozik különböző fejlesztési projekteken. A súrlódásoptimalizálást, motorakusztikai vizsgálatokat és a motorvariánsok fejlesztését  20 motorvizsgáló berendezés és egy, a legmodernebb technológiával felszerelt műhely segíti. Az itt zajló magyar fejlesztőmunka elismeréseként a központ 2015-ben és 2017-ben tovább bővült, az új épületben helyet kapó fékpadokon és járatópadokon a teljes motorválaszték tesztelése lehetséges.

   

Az Audi Hungaria prémium kategóriás járműhajtások és járművek gyártójaként a tökéletességre törekszik, ezért 2011 végén a járműfejlesztésre is kiterjesztettük fejlesztő tevékenységünket, ahol jelenleg több mint 70 mérnök és munkatárs tevékenykedik. Feladataik közé tartozik az új modellek gyártás-felfutásának támogatása, a vevői felhasználást szimuláló különféle aggregát- és járműtesztek, valamint numerikus járműszimulációk és különféle speciális elemzések elvégzése. A járműfejlesztés vizsgálólaborjában valamennyi Audi modell akusztikai-, szilárdságtani- és menettulajdonságait tudják vizsgálni.

  

2017-ben tovább bővítettük kompetenciáinkat, a Magyarországon egyedülálló járatópadon szakértőink teljes járműveket vizsgálnak az energiamenedzsment, szilárdságtan és akusztika szempontjából. A technika érdekessége, hogy a teszteléshez egy szimulált úton a járműveket akár 280 km/h-s sebességre is fel tudják gyorsítani anélkül, hogy egy métert is megtennének.

  

Fontosnak tartjuk, hogy a vállalatunknál megvalósított gyártásközeli fejlesztés lehetővé teszi, hogy az elvégzett tesztek eredményeit a termelésbe beépítve tovább tökéletesíthessük munkánkat, így a nálunk készülő autók és erőforrások a megígért prémium minőséget nyújtják.

 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001


Támogatások