Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért

2021. 09. 28.

Győr, 2021. szeptember 28. – Az elmúlt héten országszerte a biztonságé volt a főszerep. A Biztonság Hete keretében számtalan programmal hívták fel elsősorban a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedésre fontosságára. Az Audi Hungaria járműgyártó vállalatként elkötelezett a közlekedésbiztonság mellett, ennek szellemében már 2010 óta támogatja a kisgyermekek KRESZ oktatását.

„Az Audi Hungaria aktívan formája a jelen mobilitását, ugyanakkor felelős vállalatként a társadalom közlekedéstudatos magatartását is szeretné aktívan alakítani. Az óvodások  különösen veszélyeztetett korcsoportnak számítanak a közlekedésben, ezért kiemelten fontos, hogy minél korábban megismerkedjenek a közlekedés szabályaival és annak veszélyeivel. Az erre irányuló Kölyök-KRESZ programunkkal a legkisebbek biztonságos közlekedésre nevelését támogatjuk”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és személyzetért felelős igazgatósági tagja.

 

Az Audi Hungaria több mint 10 éve támogatja Győr város óvodásainak KRESZ oktatását, a Vidám Kölykök Közhasznú Egyesülettel együttműködésben. A programban évente mintegy 1 300 kisgyermekek vesz részt, akik a gyalogos közlekedésben a mindennapokban is előforduló helyzetekkel ismerhetnek meg vidám, játékos formában, módszertanában az 5-6 éves célcsoport sajátosságaihoz igazodva.

 

A nagysikerű program kidolgozásához a Győr Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyújt folyamatos szakmai támogatást, az óvodások oktatását a rendőrök gyerekeknek szóló előadásai színesítik.

Dateien zum Herunterladen

  • Audi Bisinger Óvoda Kresz oktatás00026.jpg Herunterladen (3,66MB)

Zurück zur vorherigen Seite

Kontakt

Addresse
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Eingetragen im Handelsregister beim Handelsgericht am Gerichtshof von Győr
Handelsregisternummer
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Unsere aktuellen News können Sie auf der News-Seite nachlesen.

Bei weiteren Fragen steht Ihnen unsere Presseabteilung gerne zur Verfügung.

Kontaktvordruck