Harmóniában a művészet és a járműgyártás

2009. 10. 14.

• 30 éves a Győri Balett
• Az Audi Hungaria 11 éve elkötelezett partner
• Vállalati cél: értékteremtés hosszútávon

A kulturális elkötelezettség jelentős hagyománnyal bír az Audi Hungariánál. A győri vállalat immár tizenegy éve főtámogatója a Győri Balett társulatának. Az Audi Hungaria hangsúlyozza hosszútávú elkötelezettségét a jubileum alkalmával.

„Az elkötelezettség számunkra maradandó értékek megőrzését jelenti. Az innováció és a szakértelem olyan közös tulajdonságok, melyek a tánctársulatot és vállalatunkat egyaránt jellemzik. Ezért örömünkre szolgál, hogy a kiemelkedő jubileumot főtámogatóként ünnepelhetjük a Győri Balettel. Vállalatunk társadalmi felelősségvállalásának szellemében támogatói tevékenységünket a jövőben is folytatjuk”, mondta Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Audi Hungaria tizenegy éve főszponzora az 1979-ben alapított Győri Balett tánctársulatnak, mely Tokiótól New York-ig a világ számos prominens színpadán fellépett már. A pénzügyi támogatás mellett a vállalat egy Audi A4-est állít a tásulat rendelkezésére. Az együttműködés keretében a Győri Balett több alkalommal szerepelt németországi előadássorozaton.
A táncosok az Audi Hungaria több menedzsment rendezvényén is felléptek, ezekre az alkalmakra egyedileg összeállított koreográfiával.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap