Két erős partner: az Audi Hungaria és az ETO női kézilabdacsapata

2009. 09. 02.

• Szerződést hosszabbít a vállalat az élcsapattal
• Aláírási ceremóniával kezdődik a 2009/2010-es játékszezon

Győr – Az Audi Hungaria a következő három évben is folytatja főszponzori együttműködését a győri ETO női kézilabdacsapatával. Az elmúlt játékszezon kiváló eredményei -a csapat a Champions League döntőjébe jutott- kiváló alapot nyújtanak a szponzori elkötelezettség meghosszabbításhoz.

Az Audi ETO KC első, szezonnyitó hazai mérkőzésének félidejében Dr. Johannes Roscheck, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyi igazgatója, Rozman Richárd, személyügyi igazgató és Vanyus Attila, az ETO klubelnöke aláírta a vállalat és a csapat közötti szponzori szerződés meghosszabbítását. Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora a női kézilabda magyar élcsapatának. Az új szerződés 2012-ig hosszabbítja meg az együttműködést.

„Az ETO női kézilabdacsapatával kötött partneri együttműködés az Audi Hungaria számára prémium szintű elkötelezettséget jelent a magyar sport területén. Meggyőződésem, hogy ez az együttműködés ebben a játékszezonban is kiváló eredményekhez vezet“, mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatója a szerződés aláírását követően.

„Örülünk, hogy ilyen erős partnert tudhatunk magunk mögött, mint az Audi Hungaria. A kiváló eredmények eléréséhez és a csapat teljesítményének növeléséhez a vállalat támogatása, értékes, biztos hátteret nyújt számunkra“, emelte ki Vanyus Attila.

Az Audi ETO KC hatszoros magyar bajnokként a 2008/2009-es Champions League bajnokságban a második helyet érte el. Ez az eredmény a klub történetének eddigi legjobbja. A győri csapatot olyan nemzetközileg elismert játékosok erősítik, mint Görbicz Anita, akit több alkalommal választottak a világ legjobb női kézilabdázójának, vagy Pálinger Katalin, aki az első liga egyik legjobb kapusa. Az Audi Hungaria 12 járművet biztosít a legjobb játékosoknak az Audi aktuális modellválasztékából.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap