Ötödik tanévét kezdi a német tannyelvű oktatás Győrben az Audi Hungaria támogatásával

2009. 08. 31.

• 46 első osztályos tanuló kezdi a német kéttannyelvű képzést
• Sikeres oktatási modell
• Ebben az évben először indul két elsős osztály

Az Audi Hungaria támogatásával 2005 óta folyó német-magyar kéttannyelvű általános iskolai képzésben ma ötödik alkalommal tartottak évnyitót a kisdiákoknak. A német nyelvű képzés sikerét bizonyítja, hogy a 2009/2010-es tanévben már kettő, egyenként 23 fős első osztály indul a győri Szabadhegyi Közoktatási Központban.

„Vállalatunk célkitűzési között kiemelt helyen szerepel a kiválóan képzett munkaerő utánpótlás biztosítása. Az Audi Hungaria jövőorientált vállalatként elkötelezett támogatója a német nyelvű oktatásnak az alapfokú képzéstől egészen a felsőfokúig” – mondta Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős igazgatója az ünnepélyes tanévnyitó után.


A kétnyelvű oktatási modell, amely a Szabadhegyi Közoktatási Központban, 2005-ben az Audi Hungaria pénzügyi és szervezési támogatásával indult, kiemelkedő jelentőségű a német nyelv támogatása tekintetében. Ezért döntött úgy az Audi Hungaria, hogy a pénzügyi hozzájáruláson túlmenően a német nyelvű oktatást taneszközök beszerzésével és hivatalos szervekkel való kapcsolattartásban is támogatja.

A vállalat az idei tanévkezdést közel egymillió forint értékű taneszközzel támogatta.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap