Környezetvédelem és kreativitás

2009. 04. 23.

• Nagy sikerű Audi Hungaria környezetvédelmi pályázat óvodás és iskolás korú gyermekek részvételével
• A legjobb pályamunkák jutalmazása
• Az Audi Hungaria hozzájárul a gyermekek környezettudatosságának fejlesztéséhez

Az Audi Hungaria környezetvédelmi pályázata, melyet óvodás és iskolás korú gyermekek számára hirdetett meg, rendkívül sikeresen zárult. Győr város 14 óvodája és 7 általános iskolája nyújtott be több mint 110 pályázatot két témakörben. Az Audi Hungaria kezdeményezése hozzájárul a gyermekek környezettudatosságának fejlesztéséhez.

A pályázat teret adott a gyermekeknek, hogy fantáziájukat szabadon engedjék. A ”Zöld út - 80 perc alatt a Föld körül 2050-ben” címmel általános iskolás gyermekek környezetvédelemmel foglalkozó novellával pályázhattak. A mintegy 280 óvodás kisgyermek ezzel szemben különböző pályázati tárgyakat készített háztartási hulladékból.
A beérkezett munkákat 4 kategóriában értékelte a zsűri: játék, jármű, kompozíció és természet. Ma az Audi Hungaria Fórumban a pályázat eredményének kihirdetésekor minden pályázati tárgyat készítő óvodás csapat és novellaíró jutalomban részesült. A több mint 90 novella szerzői közül pedig a legjobb hat iskolás gyermek külön jutalmat vehetett át, mint ahogyan az óvodás kategória-győztesek is, melyeket Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős igazgatója adott át.

„Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkaadójaként nagy hangsúlyt helyez a társadalmi szerepvállalásra. Ezért természetes számunkra, hogy CSR tevékenységeink keretében ilyen és hasonló jellegű kezdeményezéseket indítunk útra.” – mondta Rozman.

„Az Audi Hungaria környezetvédelmi politikájának nem csak a erőforrások kíméletes használata és a környezeti terhelés minimalizálása tartozik” -mondta Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. termelésért felelős ügyvezető igazgatója, a vállalat környezetvédelmi menedzsmentjének megbízottja. „A nyílt kommunikáció és a munkatársak, valamint a vállalat környezetében élő emberek bevonása segítik a környezettudatos gondolkodás fejlesztését, hozzájárulva a környezet védelméhez. A pályázatok száma bizonyítéka annak, hogy a Győrben élő gyermekek foglalkoznak olyan témákkal, mint környezetük és a jövő“, hangsúlyozta Heinfling.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap