Színpadon az egykori Dzsingisz Kán sztárja: Mándoki László

2008. 08. 01.

• Rocklegendák koncertje a győri Nyár Fesztivál zárásaként
• Nemzetközi sztárok az Audi támogatásával Győrben
• 30.000 zenerajongót várnak augusztus 30-án a rendezvényre

Az idei győri Nyár Fesztivál augusztus 30-i zárókoncertjén Mándoki László a fellépő Soulmates zenekarával. A fesztivál nyitókoncertjének az elmúlt két évben is az Audi Hungaria volt a főtámogatója. Ebben az évben a vállalat a nyitókoncert mellett a fesztivál záróeseményét is támogatja.

„A kultúra támogatása a társadalmi felelősségvállalás egy formája. Az Audi Hungaria a társadalom tagjaként támogatja a győri kultúréletet ösztönző és felpezsdítő kezdeményezéseket. Mándoki László a fellépésével a fesztiválhoz méltó zárást biztosít.” - emeli ki Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója.

Mándoki László, aki 20 évvel ezelőtt, a Dzsingisz Kán együttes tagjaként nem csak Magyarországon, de Németországban is ismertté vált, jelenleg olyan világsztárokkal dolgozik együtt, mint Bobby Kimball az egykori híres Toto együttes tagja és Chris Thompson a Manfred Man´s Earth Band-ből. A zenészek nagyszerű slágereikkel szórakoztatják a győri közönséget.

A „Soulmates“ színpadi fellépése kétségkívül művészeti attrakciónak minősül és nem csak a rockzene szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt. Minden egyes koncertjük egy kuriózum. Az est során a rocklegendák legismertebb slágereit hallhatja a publikum.

Mándoki László többek között az Audi A3 Cabriolet győri világpremierjéhez is komponált egy zeneszámot, melyet Zséda hangja keltett életre.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap