A magyar bajnok az Audival ünnepelt

2008. 05. 29.

• A győri kézilabdások ismét a csúcson
• Szezonzáró a főszponzorral

Az Audi ETO KC immáron harmadik alkalommal győzött a Magyar Női Kézilabda Bajnokságban. A játékosok főtámogatójukkal, az Audi Hungariával ünnepeltek. A sikeres szezon zárásaként tegnap szezonzáró ünnepség volt az Audi Hungaria Forumban.


„Az Audi ETO KC kiváló teljesítményt nyújtva jutott el a győzelemig. Örülünk, hogy partnerként állhatunk a legsikeresebb magyar női kézilabdacsapat oldalán.”- mondta Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatója.

Az Audi Hungaria 2006 óta a magyar kézilabda bajnok főszponzora. Prémiumpartnerként a vállalat járműveket bocsát az Audi ETO KC rendelkezésére, és a legfontosabb eseményeken jelen van a stadionban is.


Görbicz Anita, aki a világ legjobb kézilabda játékosa címet viseli Audi Q7-tel, Pálinger Katalin, a kiváló kapus pedig A4 Cabriolet-val jár.

„A csapat második alkalommal került Európa négy legjobb kézilabda csapata közé. Az Audi Hungaria támogatása segített nekünk a szép eredmény elérésében.“- mondta Vanyus Attila, az egyesületi elnöke a szezon utolsó meccsét követően.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap