Csúcsmotorral a közlekedésbiztonságért

Csúcsmotorral a közlekedésbiztonságért

2008. 08. 29.

• Audi TTS a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak
• Az Audi Hungaria támogatja a régió közlekedésbiztonságát
• Jubileumi motor a hightech felszereltségű Audi TTS-ben

Az Audi Hungaria 15 milliomodik motorja: négy henger, 2000 cm3, TFSI technológia és 272 lóerő. Ez a szíve annak az Audi TTS Coupé-nak, amit az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsát. A TTS-t a mai napon adja át Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének, Bánhalmi Zsolt, megyei rendőrfőkapitány-helyettesnek és Horváth Csaba győri rendőrkapitánynak.


„Az Audi Hungaria idén ünnepli alapításának 15 éves évfordulóját. Nagyon örülünk, hogy e jubileum alkalmából a 15 milliomodik Győrben készült motort egy olyan TTS-be építhettük be, amely a jövőben a régió közlekedés-biztonságát szolgálja.” - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.

A fehér színű Audi TTS Coupé-t a rendőrség igényeinek megfelelően gyártották a győri Audi Hungariánál. Az Audi TTS-t, a TT sorozat csúcsmodelljét egy kétliteres TFSI 200 kW-os (272 LE) teljesítményű győri motor hajtja. Ezzel a nagyteljesítményű motorral a TTS Coupé 5,2 másodperc alatt képes felgyorsulni 100 km/órás sebességre és az utcai közlekedésben is gyors reagálást tesz lehetővé.

A TTS különleges, legújabb generációs LED-technológiával működő fényhíddal rendelkezik. A rendkívül nagy fényerősségű berendezés még hatékonyabb jelzést tesz lehetővé. A fényhíd nagy fényértékének (kb. 2.500 cd 0°-ra) köszönhetően egyaránt alkalmas gyorsforgalmi úton és autópályán történő használatra is.

Az Audi Hungaria már 2005-ben átadott egy első generációs Audi TT Coupét az megyei rendőrségnek. A jármű azóta több mint 50.000 km-t tett meg.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap