Vízre szállnak a gyerekek az Audi Hungaria segítségével

Vízre szállnak a gyerekek az Audi Hungaria segítségével

2010. 06. 30.

• A járműgyártó vállalat tutajépítéshez szükséges felszereléssel támogatja a Bátor Tábort
• Súlyos beteg gyermekek élményterápiája
• Thomas Faustmann, ügyvezető igazgató: „Kiváló kezdeményezés!“

A Bátor Táborban nyaraló krónikus beteg gyerekek a jövőben speciális anyagokból, saját maguk által épített tutajokat próbálhatnak ki a tábor melletti csónakázó tavon. Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója adta át a Bátor Tábor Alapítvány programvezetőjének, Nagygyörgy Andrásnak az eszközöket, melyeknek új értéke több mint 1 millió forint.


„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan kiváló kezdeményezést támogathatunk, mint a Bátor Tábor“ – hangsúlyozta Thomas Faustmann ügyvezető igazgató a felszerelés szimbolikus átadásakor. Az eszközpark egy vállalati rendezvényre készült és a tutajépítéshez szükséges minden elemet - gerendák, árboc, vitorla - tartalmazza.

2001 óta több mint 2.400 súlyos beteg kisgyermeknek volt lehetősége rá, hogy eltöltsön egy hetet a „Bátor Táborban“. Az élményterápiát a középpontba helyező nyári tábor egyedülálló kezdeményezés Közép-Európában. A táborozó gyerekek állandó orvosi felügyelet mellett vehetnek részt különböző sport-, játék- és kézműves programokon.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a beteg gyerekek a táborunkban ne csak felejthetetlen, de számukra hasznos élmények részesei legyenek“, mondta Nagygyörgy András. „Az Audi Hungaria segítségével most jelentősen bővül a nyári tábor programkínálata.“


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 1993-as alapítása óta elkötelezett támogatója számos szociális, sport és kulturális kezdeményezésnek. A vállalat az elmúlt években több ízben adományozott játékokat a győri óvodáknak és támogatta a régióban folyó különböző nevelési programokat. Ez év tavaszán indult az Audi Hungaria támogatásával a győri óvodák bevonásával futó KRESZ-oktatás, amelynek keretében a nagycsoportos gyerekek játékos módon tanulhatják meg a biztonságos közlekedés szabályait.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap