Dinamika és progresszivitás találkozása

2010. 10. 28.

• Az Audi Hungaria főszponzorként támogatja a népszerű magyar táncegyüttest, az ExperiDance-t
• Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „Ez kulturális elkötelezettségünk jelentős mérföldköve“

Az Audi Hungaria a modern táncművészet jelentős képviselőjének, az ExperiDance társulatának főszponzora a jövőben. „Ez az együttműködés a kultúra iránti elkötelezettségünk újabb mérföldköve“, mondta Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója a Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Az együttműködés kezdetét Magyarország egyik legszebb kulturális centrumában, a Művészetek Palotájában jelentette be Thomas Faustmann az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója és Román Sándor az ExperiDance táncegyüttes vezetője a partnerek képviseletében. Thomas Faustmann a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a művészet sok tekintetben inspirációt ad a gazdaságnak is. „Az ExperiDance előadásaiban a progresszivitás és a dinamika egyszerre van jelen, csak úgy mint az Audi Hungariánál, mint prémium kategóriájú járművek gyártójánál. Ezért a táncegyüttesben vállalatunk kiváló partnerre talált.“

Román Sándor koreográfus, az együttes alapítója is osztja ezt a véleményt: „Örülünk, hogy az Audi Hungaria a jövőben támogatóként segíti a munkánkat, hiszen ez az együttműködés egyértelmű elismerése teljesítményünknek”, mondta Román Sándor.

A kulturális élet támogatása évek óta nagy jelentőséggel bír az Audi Hungariánál. Sokszínű szponzorációs tevékenységével a motor- és járműgyártó vállalat már számos alkalommal kifejezésre juttatta elkötelezettségét a magyar kultúra iránt. Az együttműködés keretében a vállalat nem csak pénzügyi támogatást nyújt, hanem egy győri motorral szerelt Audi Q7-et is a tánctársulat rendelkezésére bocsát.

A 2000-ben alapított ExperiDance tánctársulat több mint 1.300 teltházas előadást tudhat maga mögött. Az együttes a világ számos jelentős színpadán lépett már fel Helsinkitől Pekingig. A közelmúltban a társulat a Shanghaiban megrendezett világkiállításon szerepelt nagy sikerrel.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap