keresés

Pályakezdő program indul az Audi Hungariánál

2011. 10. 03.

• Középpontban a stratégiai munkaerő-utánpótlás biztosítása
• Következetes kompetenciaépítés tizenkét hónap alatt
• Kiváló karrierlehetőség évente 20 ösztöndíjas pályakezdő számára

Ígéretes karrierstart pályakezdőknek: Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ebben az évben nemzetközi „Trainee” programot indít, melynek keretében példaértékű pályakezdési lehetőséget kínál a vállalatnál évente 20 végzős egyetemi és főiskolai hallgatónak. A kiválasztott új munkatársak megismerhetik a vállalat különböző területeit, mielőtt tényleges feladatukat megkezdenék. A 12 hónapos „Trainee” program termelési gyakorlatot, projektmunkát, különféle képzéseket és külföldi munkavégzést tartalmaz.

„Célunk, hogy kiváló eredményekkel rendelkező egyetemi és főiskolai végzősöket nyerjünk meg az Audi Hungaria számára, akiknek beilleszkedését és személyes fejlődését különleges programmal támogatjuk. A pályakezdők tudását azzal is fejlesztjük, hogy megismerik a vállalat számos folyamatát, így a legoptimálisabb módon készítjük fel őket jövőbeli feladataikra", - hangsúlyozta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A toborzás 2011 októberében kezdődik, az első tíz gyakornok 2012 februárjában kezdi munkáját. Elsősorban műszaki és közgazdasági területen végző pályakezdőket keres a vállalat, akik nagyon jó tanulmányi eredményekkel, gyakornoki- és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Feltétel továbbá a német-és angol nyelvtudás és a teljesítmény-orientáltság. A pályakezdő munkatársak első naptól kezdve határozatlan időre szóló munkaszerződést kapnak.

Az egy éves program legfontosabb elemei: termelési tapasztalatok megszerzése az Audi Hungaria gyártószegmenseiben, projektmunka a vállalat különböző területein, továbbá három hónapos külföldi kiküldetés a konszern valamelyik gyárában. A kiválasztott résztvevők a program keretein belül mentori támogatást élveznek a vállalat vezetőségének egy tagjától. A szakmai oktatások mellett nem szakmai jellegű képzést is kapnak a pályakezdő munkatársak, mint például interkulturális és prezentációs tréning, nyelvtanfolyamok és szakszemináriumok.

Az Audi Hungaria 2011-ben immáron harmadszor lett Magyarország „Legvonzóbb Vállalata“ az egyetemi és főiskolai hallgatók véleménye alapján. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a munkaerő-utánpótlás biztosítására. A tehetséges hallgatók már gyakornokként kapcsolatba kerülhetnek a vállalattal, így például az „Audi Adventure“ gyakornoki program keretein belül, szakdolgozat írás kapcsán, illetve állásbörzéken.

Az Audi Hungaria stratégiai együttműködést folytat a Széchenyi István Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel.
2007-ben jött létre az Audi Hungaria Belsőégésű Motorok Tanszék. A cél az, hogy a legújabb trendeknek megfelelő mérnöki szaktudás közvetítésével felkészült és tehetséges pályakezdők kerüljenek a munkaerőpiacra. A „Trainee” programmal a vállalat új távlatokat nyit meg személyügyi stratégiájában.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap