Az Audi Hungaria diákprojektet támogat

2011. 09. 29.

• Együttműködés a „CAMPUS OF EXCELLENCE” diákprojekt keretében a győri Révai Miklós Gimnáziummal és a Széchenyi István Egyetemmel
• Az Audi Hungaria támogatja a tanulók természettudományi ismereteinek fejlesztését
• Szakmai távlatok és karrierépítés fiatalok számára

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. új támogatóként lép be a CAMPUS OF EXCELLENCE (COE) „Jövő MINT“ természettudományok ösztönzésére irányuló diákprojekt munkájába. Ennek keretében a vállalat támogatja a kiválasztott tanulók természettudományi tanulmányait öt éven keresztül. A vállalat a mai napon köszöntötte az első hét ösztöndíjas tanulót és szüleiket.

A vállalat a Széchenyi István Egyetemmel és a Révai Miklós Gimnáziummal karöltve szeretné a középiskolai diákok érdeklődését a „MINT” tantárgyak, azaz matematika, informatika, természettudományok és technika irányába erősíteni, és egyúttal a tanulókat főiskolai és egyetemi tanulmányaikra felkészíteni. A tehetséges diákokat előzetes pályázattal és felméréssel választják ki a programban való részvételre.

A program részét képezik többek között egyetemi látogatások, tudományos workshopok, gyakorlat az Audi Hungariánál és egy mentorprogram is. A Révai Miklós Gimnázium ösztöndíjas tanulóinak részvételi költségeit az elkövetkezendő öt évben az Audi Hungaria vállalja. A kiválasztott tanulók a programot egy egyhetes tájékoztató fórummal kezdik október elején Németországban.

„Örömmel támogatjuk a „CAMPUS OF EXCELLENCE“ képzési programjának nagyszerű céljait. Ennek keretében támogatjuk a tehetséges fiatalok pályaválasztását, tanulmányaikat, azok finanszírozását és jövőképük alakítását“ – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A CAMPUS OF EXCELLENCE közhasznú társaságot 2005-ben alapították. A kezdeményezésben hét európai ország közel 100 vállalkozása, szövetsége, főiskolája és iskolája vesz részt. Az alapítás óta több mint 600 tanuló kapott ösztöndíjat. A program egyedülálló lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek kapcsolatépítésre és nemzetközi tapasztalatok szerzésére.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap