keresés

Az Audi Hungaria a MOBILIS partnere

2012. 03. 14.

• Megnyílt az Interaktív Kiállítási Központ Győrben
• Bepillantás a mozgás fizikájának és a járműipar világába
• Gyermekek és fiatalok műszaki érdeklődésének felkeltése

„Mozgásban a tudomány!“ – ezzel a mottóval nyitotta meg kapuit ma a MOBILIS Központ. Az Interaktív Kiállítási Központ 74 kiállítási eszközzel nyújt betekintést a fizika és az autóipar világába. Az Audi Hungaria alkatrészekkel és egy Audi TT modellel támogatta a kiállítóközpont létrehozását és a jövőben is a MOBILIS fő partnere lesz.

„Az Audi Hungaria számára egyértelmű volt, hogy támogatja ezt a kezdeményezést. Ez kiváló lehetőség számunkra, hogy újításainkat és technológiáinkat megmutassuk a nagyközönségnek, és felkeltsük a fiatalok érdeklődését a műszaki szakmák iránt. Ezzel nemcsak a vállalat, hanem az egész autóipar és Győr város vonzerejét is növeljük“, - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

A MOBILIS Központban a mobilitással kapcsolatos interaktív kiállítási eszközök találhatók, többek között járműirányítás és vezérlés, energia és meghajtás, valamint tervezés és gyártás témakörökben. A látogatók állandó és időszakos kiállításokon gyűjthetnek tapasztalatot a mozgás és járműgyártás világából, valamint számos tudományos rendezvényen vehetnek részt. Az Audi Hungaria támogatásával elősegíti a gyermekek és fiatalok műszaki szakmák és tanulmányok iránti érdeklődését, és egyben növeli az Audi márka imázsát a győri régióban.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap