keresés

Nemzetközi utánpótlás torna az Audi Hungaria támogatásával

2012. 08. 07.

• Audi Hungaria ETO labdarúgó kupa több mint 200 játékossal
• Futball torna augusztus 10-től 12-ig az ETO Parkban
• Izgalmas program focirajongóknak

Fiatal futballsztárok mérik össze erejüket ezen a hétvégén: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. főszponzora a Nemzetközi labdarúgó utánpótlás tornának, amely augusztus 10-től 12-ig kerül megrendezésre a győri ETO Parkban. Ezt a mai napon jelentették be a Győri ETO FC és a vállalat közös sajtótájékoztatóján.

„Nagyon örülünk, hogy társadalmi felelősségvállalásunk jegyében olyan rendezvényt támogathatunk, amely egy nagyon népszerű csapatsportág, a labdarúgás fejlődését szolgálja“ - mondta Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Egy csapat sikerét is azok az értékek határozzák meg, amelyek a vállalatunkat is előbbre viszik: alapos felkészülés, az elvégzett munka minősége, a csapatjáték és a kitűzött célok megvalósításához szükséges kitartás“ – folytatta Schifferer.

Az 1997 január elseje után születettek számára rendezett kupán a házigazda Győri ETO FC mellett angol, norvég, horvát, szerb, német, osztrák és cseh csapatok is részt vesznek.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. fontos szereplője Győr sportéletének. A vállalat szívesen támogatja azokat a rangos győri sporteseményeket, melyek nagy érdeklődésre tartanak számot a város és a régió lakosságának körében és különleges sportélményt nyújtanak. Az Audi Hungaria 2006 óta a Győri ETO kézilabdaklub női csapatának névadó főszponzora, ezzel együtt 2011-től a Győri ETO futballklubnak kiemelt támogatója.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap