keresés

A Magyar Olimpiai Bizottság új partnere az Audi

2013. 04. 08.

• A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Audival közlekedik
• A termelővállalat és a márka magyarországi képviselete erősíti a sport iránti elkötelezettségét

Az öt karika együttműködése a négy karikával: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és az Audi márka magyarországi képviselete arany fokozatú támogatóként Audi A4 Avant és A3 modelleket biztosít a Magyar Olimpiai Bizottságnak.

„Az együttműködéssel új távlatokat nyitunk a sportban. Természetes számunkra az a szerepvállalás, hogy olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek innovatívak és jövőbemutatóak, ahogy az általunk gyártott motorok és autók is“, − mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az eddigi regionális aktivitásaink mellett a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával egy olyan nemzeti sportszervezet mellé álltunk, amely valamennyi magyar sportolót képviseli, egyesíti.”

A négykarikás márka kizárólagos magyarországi forgalmazója és az Audi Hungaria együtt teremti meg az ötkarikás játékokra MOB-on keresztül történő felkészülés támogatásának feltételeit: „A sportélet számos területén jelen vagyunk. A MOB-bal történő együttműködés különleges megtiszteltetés számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai sportélet elsőszámú szervezetének olyan új Audi modelleket bocsáthatunk rendelkezésre, amelyekkel közösen jeleníthetjük meg a magyar sportolók és a márka által egyaránt képviselt világszínvonalú teljesítményt“ − hangsúlyozta Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója.

Az AUDI AG nemzetközi szinten is aktív a sport ezen területén. 2013 januárjától a vállalat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos járműparkjának biztosítója. Emellett számos európai ország – többek között Németország, Finnország, Oroszország és Svájc - olimpiai bizottságát is az Audi támogatja autókkal.

„A Magyar Olimpiai Bizottság vezetése örül annak, hogy a minőséget, az innovációt, a társadalmi felelősségvállalást kiemelten fontosnak tekintő vállalatok csatlakoznak a MOB támogatói csapatához. Az Audi Hungaria és az Audi márka magyarországi képviselete, a Porsche Hungaria remélhetőleg olimpiai ciklusokon átívelő partnere lesz a MOB-nak. Az Audival közösen olyan értékeket képviselünk és közvetítünk, mint a becsületes játék, a szolidaritás, a tisztelet, valamint az aktív környezettudatosság. Köszönöm az Audi Hungariának és a Porsche Hungariának a támogatást“ - értékelt Borkai Zsolt MOB-elnök.

Az Audi Hungaria évek óta fontos szerepet játszik a győri régió sportéletében és támogatja a győri futballklub és a női kézilabda csapat munkáját. A vállalat 2006 óta névadó főszponzora a női kézilabda klubnak és 2011 óta szponzora a Győri ETO futballklubnak.

Az Audi márka is aktív támogatója több sportágnak Magyarországon, az elmúlt években a vitorlázás és a golf állt figyelmének középpontjában. Támogatásával indult és szerepelt eredményesen több versenyen a Wossala György nevével fémjelzett Audi Sailing Team. Emellett az Audi az egyik kiemelt támogatója a Kékszalag versenyeknek is. A golf sportágban az Audi minden évben saját versenyt szervez, melynek győztesei részt vesznek a nemzetközi Audi Golf Kupa világdöntőjén.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap