Nemzetközi utánpótlástorna Győrben az Audi Hungaria támogatásával

2013. 09. 05.

• Rangos nemzetközi futballkupa az U16-os korosztálynak a győri ETO Parkban
• Az FC Barcelona és a Benfica is a nyolc résztvevő csapat között
• A magas színvonalú mérkőzések ingyen megtekinthetők

Közel 160 futballpalánta méri össze tudását 2013. szeptember 13-15 között a győri ETO Parkban a III. AUDI HUNGARIA ETO U16 FOOTBALL CUP serlegéért. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. névadó főszponzorként támogatja az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő rangos utánpótlástornát.

„Nagyon örülünk, hogy néhány héttel az FC Bayern München vendégjátéka után ismét egy rangos sporteseménynek adhat otthont Győr városa az Audi Hungaria támogatásával” - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Számunkra nagyon fontos a jövő generációinak fejlesztése, és hisszük, hogy a sport segítségével olyan értékek sajátíthatók el már kisgyermek kortól, melyekre a későbbiek során is lehet építeni. A csapatszellem, a fegyelmezett munka és kitartás mind olyan erények, amelyeket nem csak a focipályán, hanem a munkahelyen is kamatoztathatunk“ – folytatta Faustmann.

A résztvevő csapatok névsora garancia a magas színvonalra, hiszen az 1998 január elseje után születettek számára rendezett kupán házigazdaként az FC Barcelona, a Benfica, a Dinamo Zagreb, a Partizan Beograd, a Slavia Praha, a Lilleström és a Rapid Wien csapatait láthatjuk vendégül” – mondta Vincze Ottó az utánpótlástorna versenyigazgatója.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. fontos szereplője Győr sportéletének. A vállalat társadalmi felelősségvállalása jegyében szívesen támogatja azokat a prémium színvonalú győri sporteseményeket, melyek nagy érdeklődésre tartanak számot a város és a régió lakosságának körében és különleges sportélményt nyújtanak. Az Audi Hungaria 2006 óta a Győri ETO kézilabdaklub női csapatának névadó főszponzora, ezzel együtt 2011-től a Győri ETO futballklubnak kiemelt támogatója.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap