Az Audi Hungaria karitatív célokat támogat

2013. 10. 15.

• Az ETO FC – FC Bayern München futballgála bevételéből szociális projekteket támogat a vállalat
• Az Audi Hungaria 17 millió forintot adományoz
• Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató: „Mi az Audinál felelősséget vállalunk a társadalomért.“

Az Audi Hungaria a Győri ETO FC – FC Bayern München futballgálából származó tiszta bevételét karitatív célokra fordítja. Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató a mai napon 17 millió forint értékben adta át az adományokat az alapítványok képviselőinek. A győri futballklub utánpótlás-támogatásán felül ezzel az összeggel hat regionális szociális intézményt segít a vállalat.

„Az Audi Hungaria mindennapjainak meghatározó eleme a társadalmi felelősségvállalás. Ennek jegyében a jubileumi futballgála tiszta bevételét vállalatunk fennállásának 20. évében karitatív célokra fordítjuk, melynek középpontjában a fiatalok, az egészségvédelem és a futball-utánpótlás fejlesztése áll. Mindez jó példája vállalatunk felelősségvállalásának a régióban” – mondta Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató.

Az Audi Hungaria adományával hat szociális projektet és intézményt támogat: a Szívkatéterezés Győr Alapítványt, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, a Gézengúz Alapítványt, a Lurkó Alapítványt, az Egészséges Újszülöttekért Alapítványt valamint a Szent Cirill és Method Alapítvány Anya-, Csecsemő és Gyermekotthont. Az Audi Hungaria által felajánlott összeget az alapítványok hightech eszközök és berendezések megvásárlására fordíthatják.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezte magát a kultúra, sport és szociális területek támogatása mellett. Az autógyártó többek között főszponzora a Győri Balett társulatának, kiemelt támogatója a Győri ETO FC-nek, névadó főszponzora a Győri Audi ETO KC-nak, valamint fontos szerepet játszik a közép-és felsőoktatás fejlesztésében, melynek jegyében számos oktatási intézménnyel működik együtt.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap