keresés

Az Audi Hungaria tovább folytatja partneri együttműködését a Győri ETO FC-vel

2014. 04. 25.

• Szerződéshosszabbítás további három évre
• Az utánpótlás támogatása a középpontban
• 2011 óta sikeres együttműködés

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. továbbra is elkötelezett támogatója a Győri ETO FC-nek. Axel Schifferer, a vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Tarsoly Csaba, a futballklub elnöke, a mai napon írták alá a szerződéshosszabbítást Győrben. A 2011 óta tartó sikeres együttműködést az elkövetkező három évben is folytatják. A partneri kapcsolat előterében az utánpótlás támogatása áll.

„Az Audi Hungaria és a Győri ETO FC felejthetetlen pillanatokat élt át az elmúlt évben: mi az új járműgyárunk megnyitását ünnepeltük, a futballklub 30 év után ismét megnyerte a magyar bajnoki címet“, mondta Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Prémium minőségű motorok és járművek gyártójaként magától értetődő számunkra, hogy elkötelezetten támogatjuk a magas színvonalú sportteljesítményeket. Szeretnénk hosszú távon erős partnerei maradni a helyi futballcsapatnak.“
„Köszönjük a bizalmat, és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra“, emelte ki Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. „Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás nevelésünk számára is.”

Társadalmi felelősségvállalása jegyében az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkáltatójaként különösen nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre. Ennek szellemében a szponzori összeg jelentős része a Győri ETO FC utánpótlás programjába folyik, amely a fiatal tehetségek optimális edzésfeltételinek megteremtéséhez járul hozzá.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. sok éve aktív támogatója Győr sportéletének. Az utánpótlás támogatása mellett a vállalat elkötelezett a magas színvonalú sportrendezvények megvalósításában, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak a régióban élők számára.

Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora az Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának. 2011 óta partnere a Győri ETO FC futballcsapatának. Ezen partneri együttműködés keretében számos, a négykarikás márka partnercsapataival játszott barátságos- és jótékonysági mérkőzésnek örülhetett a futballszerető közönség. A legutóbbi jótékonysági mérkőzést az Audi Hungaria 20 éves jubileuma alkalmából a Győri ETO FC és az FC Bayern München csapatai játszották a teltházas győri stadionban.
 

Letölthető állomány

  • Audi ETO FC szerzodes alairas 12.JPG Letöltés (2,87MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap